Ste pyta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ste pyta
Tema thot ta bësh tag me kënd ?Pse per antarin siper eshte tema?

Jo anonim joTema thot ta bësh tag me kënd ?
Unë anonim i paskam postu yyyy
Tema:
Me @Baby_Bufe ?
View attachment 97667View attachment 97668
Edhe unë si të tjerët mi ??Jo anonim jo
Qisni sekret ecc??
Këtu me @Llaqi si burr javor ?
Këtu me @Ragnar të Lagertha, se tjetër kush nuk e përballon të ftohtin ?
Këtu me @Chilling nga që vendi ndodhet në Japoni. I provojmë stilet e martial arts, pasi të përfundojë shëtitja me varkë ?
Fantastike si vend , vendi me perfekt per nje shetitje me varke me nje person te mrekullueshem ? artet marciale mund te presin normal ??Këtu me @Chilling nga që vendi ndodhet në Japoni. I provojmë stilet e martial arts, pasi të përfundojë shëtitja me varkë ?
Po e shijoj shëtitjen dhe vendi i arteve le të presë ??Fantastike si vend , vendi me perfekt per nje shetitje me varke me nje person te mrekullueshem ? artet marciale mund te presin normal ??
Shetitja eshte kryesorja artet mund te presin mbase dhe mund te harrohen gjate shetitjes ???Po e shijoj shëtitjen dhe vendi i arteve le të presë ??
Mbase s’do jenë të nevojshme ? por ca leksione falas do pranoja me kënaqësi ?Shetitja eshte kryesorja artet mund te presin mbase dhe mund te harrohen gjate shetitjes ???
Mbase sjane per kohen qe do jesh shetitje me mu sdo te duhen se jam unMbase s’do jenë të nevojshme ? por ca leksione falas do pranoja me kënaqësi ?
? për vetëmbrojtje di mjafturshëm, por jam e hapur për leksione të reja ? gjithmonë mund të bëhesh më i/e mirë ??Mbase sjane per kohen qe do jesh shetitje me mu sdo te duhen se jam un
Por nese do te jesh vetem do kesh leksionet e duhura per vetmbrojte ????