Suko bravo ?Nuk pij pije energjike un hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Suko bravo ?Nuk pij pije energjike un hahahah
Me pelqen te bej ty te lumtur sepse ti meriton gjithçka te mire nga kjo bote e komplikuar.???????
Moss rreziko ekonomine personale per mua nje uje glina me delSuko bravo ?
Nami u beft e merito biles edhe me pip ?Moss rreziko ekonomine personale per mua nje uje glina me del
Tani je ok uj me.pip booo sa me fat jam hahhahahaaNami u beft e merito biles edhe me pip ?
Do tjap 2 tja japesh e nje shefit ??Tani je ok uj me.pip booo sa me fat jam hahhahahaa
Shefat e pijne me goteDo tjap 2 tja japesh e nje shefit ??
Hahahaahhahaha me pip se i lagen buzet ??e ju cahet buza?Shefat e pijne me gote
Dhe ja sheroni ju hahahahaHahahaahhahaha me pip se i lagen buzet ??e ju cahet buza?
Une ja boj mo keq lol ?Dhe ja sheroni ju hahahaha
Ate 3 ta kisha dhon i dore sepse ho bisogno lale ?Me pelqen te bej ty te lumtur sepse ti meriton gjithçka te mire nga kjo bote e komplikuar.
Por me duhet pak ndihme te me tregosh se çfare do te doje te bej te jesh i lumtur ? ?
1-te bind te gjitha femrat qe ti ke qef te thone po sa here tua lypesh ...nr e cel ?
2- te gjej @ALADINI n dhe ti te shprehesh tre deshira sekrete per ti realizuar ?
3-te grabis nje banke te Zvicres per ty e ti menaxhosh sipas oreksit tend ?
Te paska marr uria per nje cap buze hahahhaUne ja boj mo keq lol ?
Hahahaha jam me dieta hhahahah se kam heq dhembin 3 or pa fut gje ne bark ?Te paska marr uria per nje cap buze hahahha
Mos pi mo o nare ???Hahahaha jam me dieta hhahahah se kak heq dhembin 3 or pa fut gji ne bark ?
Icik mo se nuk mkap hahah se kshu pa pi jam tap ?Mos pi mo o nare ???
U mpiks tani po rrasja dhembet hahahahHahahaha jam me dieta hhahahah se kam heq dhembin 3 or pa fut gje ne bark ?
Dokesh ? larg qofte se ti icik do nxefesh edhe na qit nai foto te frykshme ?Icik mo se nuk mkap hahah se kshu pa pi jam tap ?
Jo se eshte helm i zi te vdes kur e shef jo mo ti rras dhembet ?U mpiks tani po rrasja dhembet hahahah
As ne sna kan bo po heSkam kujt tja bej as ska kush ma bo desikimin ?