• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Të blesh një apartament apo të jetosh me qera?

ABC

Off
Nt2 V.I.P
LV
0

Duke pare cmimin gjithmone e ne rritje te cmimit te apartamenteve ne Tirane , eshte bere e veshtire per shtresat e mesme te kene mundesine per te blere nje apartament per te jetuar!
Raporti i cmimit te shitjeve krahasuar me rrogat baze ne Shqiperi eshte jashte cdo lloji logjike!

Si mendoni ju, ja vlen te sakrifikoheni per te blere nje apartament apo thjesht te jetosh me qira?

Hahaha He po ben profesionistin e?:p

Tema: Ja vlen te kesh nje shpi tenden, eshte nje "'pasuri'' e shejnte:)

Të blesh me kredi
Aty aty të shkon
Sa ngre rreckat lart e poshtë më mire e marr me kredi/ do ha më pak e do punoj fort që në fund ta kem.timen.

Të blesh me kredi
Aty aty të shkon
Sa ngre rreckat lart e poshtë më mire e marr me kredi/ do ha më pak e do punoj fort që në fund ta kem.timen.
Zgjidhje e lehte, te paguash kredi 25 vite, e ke paguar thuajse dyfish apartamentin!

• Pëlqej
Reactions: .
Zgjidhje e lehte, te paguash kredi 25 vite, e ke paguar thuajse dyfish apartamentin!
Epo gjithë jetën me qera se shtyj dot

Epo ndryshe si ben dot 50-70mije euro min eee... qe ta blesh njeheresh!
Me rroga shteti jo iher..

Si do e paguash kredine 300-400 Euro me nje rroge shteti 500 mije leke ?
Jo se nk shkon aq kesti...
Varet sa afat maturimi do ta lesh ti
rrit vitet ulet kesti, rritet e leku shtese qe do paguash:p

• Pëlqej
Reactions: .
Por dhe te jetosh me qira gjithe jeten, leket njesoj do te ikin nga duart.
Keshtu qe me mire nje kredi dhe si te shkoje me pas, zere se paguan qira!
Per kete arsye mafia bankare, eshte me aktive dhe me helmuesja e globit!

Back
Lartë