dashuria eshte dashuri ne distanc apo ne afersi qofte.ka pengesa por asgje nuk eshte e pa mund.Mjafton te jete dashuri e paster m3 plot kuptim dhe cdo gje mposht dashuria .Duani me zemer jo me trup dmth primare me zemer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk ka dashuri me stomakun bosh ???dashuria eshte dashuri ne distanc apo ne afersi qofte.ka pengesa por asgje nuk eshte e pa mund.Mjafton te jete dashuri e paster m3 plot kuptim dhe cdo gje mposht dashuria .Duani me zemer jo me trup dmth primare me zemer.
ka dileverr hahahahahhahaNuk ka dashuri me stomakun bosh ???
Deliveri nuk ben dote pune ne ate pjese ????ka dileverr hahahahahhaha
qyqjaa d kisha per ushqimm une moree ??????? po gatuj vet ateher ne shtepi praDeliveri nuk ben dote pune ne ate pjese ????
Ti je nje yll cdo gje qe them mos me keqkupto se Shqipja kthehet nga cdo ane ??????qyqjaa d kisha per ushqimm une moree ??????? po gatuj vet ateher ne shtepi pra
lal shaka bej ska gje e kuptoj shakan une hugssss?????Ti je nje yll cdo gje qe them mos me keqkupto se Shqipja kthehet nga cdo ane ??????
@"Zana"!Epo ne prandaj jemi k’tu qe te diskutojme dhe te debatojme dhe jo thjeshte te themi ate qe mendojme ne ajer ... por ti ke nje prb te vogel ne pergjithesi qe te flet goja para mendjes.?
sepse nuk me duket normale qe te shkaterrosh nje familje ( nje lidhje) dhe tere familjen pshm per k’te arsye qe insinston ti dhe as qe e njihke dashurine ne pergjithesi.
Sa i madh jeZerat thone se romanca jote me Milon ka mbaruar. Ti tashme je hedhur ne krahet e Zv. shefit dhe dukeni shume te lumtur.
Si gjithmon???Shendet @Pepsi se qenkemi konsumuar kot pa lidhje... waste of time debatet me ty si gjithmone.
Si gjithmon???
Ku m'njeh ti mu?! ?
?Me sa jemi shkembyer k’tu e kisha fjalen. ?
Po kur jane martuar dhe njeri nga cifti transferohet nga company-a ne nje shtet tjeter, si i behet?Lidhjet veshtir po rezistojn per koh te gjate tanime , edhe kjo kur e ke afer lere me larg...pallavra
Edhe un t pershendes,sa bukur qe jemi t ndryshem se do ishte bota sh e merzitshme po t ishim t gjith njesoj.Po kur jane martuar dhe njeri nga cifti transferohet nga company-a ne nje shtet tjeter, si i behet?
Apo ndahen direkt se nuk rezistojne dot?
Gjithcka eshte ne mendje e zemer dhe nese nuk i ke keto dyja, asgjeje nuk i reziston dot?
Te pershendes dhe faleminderit per perceptimin!
Rrethanat i bejne njerezit e ndryshem, e menyra si perceptojne dhe marrin vendimet.Edhe un t pershendes,sa bukur qe jemi t ndryshem se do ishte bota sh e merzitshme po t ishim t gjith njesoj.
Kjo esht per mua sh. Filozofike,kurse un jam me shum praktike..?Rrethanat i bejne njerezit e ndryshem, e menyra si perceptojne dhe marrin vendimet.
Sepse te gjithe behemi kurban ose medalje e vendimeve tona?
Eshte vertetesisht realiteti!Kjo esht per mua sh. Filozofike,kurse un jam me shum praktike..?
?Kjo esht per mua sh. Filozofike,kurse un jam me shum praktike..?