Qi mos tja heqesh pra qikimin nga qyt ??
E ke pa ke ajo video qe kafsho gjuhen?
O xot o xot. Kush nuk i jep vote asaj qi e hongert mortja jarebi.
Grida for kryeminister!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qi mos tja heqesh pra qikimin nga qyt ??
Une e kam kafshu live me lale ? dmth kamE ke pa ke ajo video qe kafsho gjuhen?
O xot o xot. Kush nuk i jep vote asaj qi e hongert mortja jarebi.
Grida for kryeminister!
Une e kam kafshu live me lale ? dmth kam
Pa kafshimin live ? ervin salianji prz tna mori tkeqen mu edhe ty prz ai panxhevilli ?
Ai ka lek po komet i ka shtrema shtrrema ne skemi lekun e atit se nuk dorojm ne lale ? me mire kshu flejm te qet ?Ka leket e pushtetin a vlla, se ti ne une jena mo kinga se ai.
Plus qi atij i ka dal nomi per sumç ?
Ai ka lek po komet i ka shtrema shtrrema ne skemi lekun e atit se nuk dorojm ne lale ? me mire kshu flejm te qet ?
Mjer ato qy i kemi ron per pjese thuj ?Sa te mire qe jemi.
Lum ato qe na e dijn kimetin ?
PD ???As vet se dija për kë do votoja po patronazhisti e dinte më mirë që isha e djathtë?
E bukura është që patronazhisti na paskërkish qënë mik i familjes?
t3 shoh ca ti jan trans vertet spo te them emra hahahahh me mire hahahahahhahaahahhahahaha
Na e thuj ne te tjerve ta dim ???t3 shoh ca ti jan trans vertet spo te them emra hahahahh me mire hahahahahhahaahahhahahaha
???????????Na e thuj ne te tjerve ta dim ???
Tpaskan korruptu me e bo 1 sy qorr 1 vesh shurdh ????????????
ashtu nuk me korupton kush muu po lene se I bie audiencaa hahahahahahahahTpaskan korruptu me e bo 1 sy qorr 1 vesh shurdh ?
Nga un askush ska pas audience me shum sec e ka merituar ! ?ashtu nuk me korupton kush muu po lene se I bie audiencaa hahahahahahahah
e di lal e di po ka e disa qe duan audience po nuk ja u jap?????Nga un askush ska pas audience me shum sec e ka merituar ! ?
Duhet me qen gay me shku me ato femra ?????t3 shoh ca ti jan trans vertet spo te them emra hahahahh me mire hahahahahhahaahahhahahaha
fiksss hahahahhahahahDuhet me qen gay me shku me ato femra ?????