• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nuk ta fali pse me....?

Me fal te falt zoti,se dhe un fali se kam shum problem,ama se sdo ekzitosh me te un a te vyjn falja mo?

• Pëlqej
Reactions: .
Ps :tema nuk ta fali se je me keq se mevlani ??

Meqe merr vesh ca mendimi ke per makinat Benzine/Gaz nese vendoset impiant i mire 1200-1500 eur.
Impiant i mir 1200-1500 euro thot loool
Ska te bej cmimi mthuj marken modelin motorrin te them kush esht per ty

Impiant i mir 1200-1500 euro thot loool
Ska te bej cmimi mthuj marken modelin motorrin te them kush esht per ty
Tashi se di si funksionon por mesa kam degju ketu ne Alb impianti me i mire shko nga 1200 deri ne 1500 ne varesi te motorrit.
Per C Class 300 te 2012 jam interesu une.

Nuk ta fali kryeneqesine

Back
Lartë