kur skam pas lekFlet nga eksperienca ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kur skam pas lekFlet nga eksperienca ti?
Mzgjinjevekur skam pas lek![]()
po nuk esht ashtu si mendon ti. esht vend xhungel dhe ne makin jo ne rrugMzgjinjeve![]()
E di si esht mer ??prap me zhginjevepo nuk esht ashtu si mendon ti. esht vend xhungel dhe ne makin jo ne rrug![]()
Sa shume merresh me llafe ti ?E di si esht mer ??prap me zhginjeve
Majmun.
leje me se esht e vogel esht e turpshme ncncncncSa shume merresh me llafe ti ?
Pranaj nuk shqitet nga kto temat se eshte e turpshme ???leje me se esht e vogel esht e turpshme ncncncnc
eshte ne hapat e para nuk ka siguri esht kurjoze ka dhe turp ncncncncncPranaj nuk shqitet nga kto temat se eshte e turpshme ???
Dhe si ne hapat e para qe eshte ti i sygjerove makinen ?????eshte ne hapat e para nuk ka siguri esht kurjoze ka dhe turp ncncncncnc
Vec mos te hypi si bela siper makines??Dhe si ne hapat e para qe eshte ti i sygjerove makinen ?????
ore po thoja esht ne hapat e para qe pefshifet ne muhabet se un nuk sygjeroj gje. nese kam nai gje per ti sygjeru ja them pv jo publikDhe si ne hapat e para qe eshte ti i sygjerove makinen ?????
Sa mban mend dhe ti shejtan ???Vec mos te hypi si bela siper makines??
Mire mfal...se desh ju lashe dhe juve pa fejuar ???ore po thoja esht ne hapat e para qe pefshifet ne muhabet se un nuk sygjeroj gje. nese kam nai gje per ti sygjeru ja them pv jo publik
HahahhahahahahSa mban mend dhe ti shejtan ???
a ti ke dal nga rruga zotitHahahhahahahah
E mbaj mend mire ket pjes ??
Ke te drejt, mkan qit mensh ca ktu se un kam qen e pafajshme ?a ti ke dal nga rruga zotit![]()
mos bo sikur ste pelqenCfare teme pupu
Kuush akti apo veprimi??mos bo sikur ste pelqen![]()