hahahaha jo mer mvje keq , ajo me ngacmoi vet , madje donte dhe tme martonteKjo di per gjithe shume vec mos e ngacmo![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahahaha jo mer mvje keq , ajo me ngacmoi vet , madje donte dhe tme martonteKjo di per gjithe shume vec mos e ngacmo![]()
![]()
Dua nënshtetësi shqipëtare për dokumenta daneze ?Për interes të dyanshëm do martohesha. Ndërsa për të tjerat, asnjëherë!
?????? eheeee
Nji katunar knej nuk gjete gru qiti ne fejsbuk qe kishte mor letrat u knoqa tha ????Po per letra Gjermane e kam pas fiksim qe femije te ikja ne Gjermani?
Dhe une Letrat po kerkoja jo Gru , dhe ky @Noah paska letrat por sna tako se jemi kusherinjeNji katunar knej nuk gjete gru qiti ne fejsbuk qe kishte mor letrat u knoqa tha ????

Loko
o Bisha po serio jemi ne pune dhe jete , na lejo ketu te bejme nje cike Shaka o bisha,Loko
Paske pi icik o jef ? pac fat o lok po kush tmer ty me ate surrat qy ke ti ???? un jom me keq akoma isjalla del nai qorre thuj
o Bisha po serio jemi ne pune dhe jete , na lejo ketu te bejme nje cike Shaka o bisha,
Nuk pi ne fakt fare, dhe sa per te marre sa mire qe sja kam lypur asnjeres.
Pse u preve kshu ka surrati ti reee????
Si qumesht katunari jam pre ?Pse u preve kshu ka surrati ti reee????
?I don’t believe in marriage .... so No .