• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse shumica është shkëputur nga "chati" ?

si pse jam shkeput ??
hYJ me rralle
hyj sepse nuk te respekton njeri nga eksperienca qe ke ne chat
por t e vleresojne sa JU LEPIHESH .............
une si lepihem askujt keshtu qe...............
Shoku Vin,

Rrespekti jepet ne baz te merites jo ne baz te Lepirjes:

Te rrimi ne chat:
1) Kerkove AOP ta dhash si nejte gatk
2) Kur une te dhash besimin si Admin se deshe, kur ti e kerkove sta dhash sepse vendi ishte i nxen jo sepse ti se meritove.
3) Sa i perket Ekseperiences te gjith chatistet e vjeter kan meritat e veta!

Miqesisht @centos

Shoku Vin,

Rrespekti jepet ne baz te merites jo ne baz te Lepirjes:

Te rrimi ne chat:
1) Kerkove AOP ta dhash si nejte gatk
2) Kur une te dhash besimin si Admin se deshe, kur ti e kerkove sta dhash sepse vendi ishte i nxen jo sepse ti se meritove.
3) Sa i perket Ekseperiences te gjith chatistet e vjeter kan meritat e veta!

Miqesisht @centos
Shoku Quran........ Kur te lirohet vendi cingerroma msg
Perzemresisht @Vin

Per mua ngelet humbje kohe .. dhe nuk ka as biseda interesante per tu trajtuar plus stafi te pakten ne kohen kur e kam frekuentuar une per aq pak kohe .. ka qene skandal ne pergjithesi e mik pas miku, ca vese qe nuk i heq e nuk i heq dot Shqiptari edhe pse ne ane te tjera Kane avancuar me shume se c’duhet .

Per mua ngelet humbje kohe .. dhe nuk ka as biseda interesante per tu trajtuar plus stafi te pakten ne kohen kur e kam frekuentuar une per aq pak kohe .. ka qene skandal ne pergjithesi e mik pas miku, ca vese qe nuk i heq qe nuk i heq dot Shqiptari edhe pse ne ane te tjera Kane avancuar me shume se c’duhet .
Jam dkort me ty moj xhan
mire qe ka ik para
por ka avancuar dhe anash :D

Jo jo .?

Une privatin e mbaja mbyllur gjithmone por ma thyente me force stafi .... njerez te fiksuar. ?
Ok me kujto heres tjeter kur te jemi Live ketu ne forum se do flej gjume tani :D
hahahahaaha

Humbje kohe

Back
Lartë