ca thu pupupu e kish bo @ABC listen ketu e deri te ty pz hahahahahah e me pas me thonte ti nuk me le te kap te dashur se ju thu gocave mos me besojnr hahahahahKishte list te gjat hmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ca thu pupupu e kish bo @ABC listen ketu e deri te ty pz hahahahahah e me pas me thonte ti nuk me le te kap te dashur se ju thu gocave mos me besojnr hahahahahKishte list te gjat hmm.
nuk I kam fut gjo akoma hahah shih si bon tani se I doli si vaji ne lakra hahahahahTa futi
Mbaje? tani o @ABC
ketuuu mos me luj muu si ato ishee me muuu mbrem mos me luj muuu si ato hahah pranoje e mos me thuj muu me nuk me duan gocat se ti mi thu mos besojne hahahahaha@Niko hajde ma hiq qafe![]()
po mire isha, po ca bome ?ketuuu mos me luj muu si ato ishee me muuu mbrem mos me luj muuu si ato hahah pranoje e mos me thuj muu me nuk me duan gocat se ti mi thu mos besojne hahahahaha
C hyn ktu ajo?@Fiore e ke pa gje @dritez hahah do me prova hahahhaahhahaha
llafeeee ca nuk kemi booo ate qe behet pra pordhe kemi bo ????po mire isha, po ca bome ?
??????? ah tr paskerkaaaaa shpetuuu hahahahahahahC hyn ktu ajo?
me e ndez pra LoLC hyn ktu ajo?
????????me e ndez pra LoL
Ti qeke si Cia qar spo dike trego trego risi risi hmm.??????? ah tr paskerkaaaaa shpetuuu hahahahahahah
qyqjaq CIA fbi thujjjj hahahaha di e cfare nukk diiiii hahahahh po e hapa thesinn plasi ketu hahahahahahahhahahaTi qeke si Cia qar spo dike trego trego risi risi hmm.
Do te bej shoqe prano hahaha flasin privat hmm.qyqjaq CIA fbi thujjjj hahahaha di e cfare nukk diiiii hahahahh po e hapa thesinn plasi ketu hahahahahahahhahaha
Me kto qar degjova te dul nami jam e zen hahahaha.
Me kto qar degjova te dul nami jam e zen hahahaha.
hahahahahDo te bej shoqe prano hahaha flasin privat hmm.
Se pe qar tha @STONE_HEAD jo me ket jo me at jo mbrem atje jo ktu pupupupu hmm.Ca degjove ? LooL