• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili esht ushqimi me i cuditshem qe keni ngren,, dhe ku ?

Pure pule me rrush te thate molle dhe portokall
Me nje fjale gjell e embel indiane

Nuk më tërheqin shijet e çuditshme ndaj smbaj mend të kem ngrënë diçka të tillë

Rregulli nr 1 kur hahet ushqimi kinez te mos pysesh cf eshte...
Por ato topat e mishit te gaoferreve.

Ne fakt i bleva ne supermarket te ngrira e sdija ti gatoja
Por me pelqeu per nje moment ideja te beja si njeri me bote :p

Wweeeeee se harroj kurr
Ne londer te qyteti @Zana
Kam ngren pure pule me sheqer nfillim mendova mos mberi reaksion alkoli po kur pash 8 veta qe po qeshnin me ftyren time erdha nvete dhe thash sqekam tap msill dhe i birr tmodhe

Wweeeeee se harroj kurr
Ne londer te qyteti @Zana
Kam ngren pure pule me sheqer nfillim mendova mos mberi reaksion alkoli po kur pash 8 veta qe po qeshnin me ftyren time erdha nvete dhe thash sqekam tap msill dhe i birr tmodhe

What do u mean ? Pure Pule me sheqer ? ?

Back
Lartë