Oooo vdiqaaaaaa breeee ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahNuk tregoj se me turren ato si jan single ????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oooo vdiqaaaaaa breeee ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahNuk tregoj se me turren ato si jan single ????????
Pyt @CARLI ate e ke per lajm ?Yyyyyyy pse me ke me ke tradhetu?
E ke gabim ? ajo me puthi mua une jam i pafajshem?Lajmi fundit : @Caramele fshe provat e ngjarjes ne vendin e krimit ku e puthi me forc @The_Joker prite te zbardhet ngjarja e rend nuk dihen shkaqet pse ndodhi ???????
Po ajo akuzohet re jo tiE ke gabim ? ajo me puthi mua une jam i pafajshem?
?? E fusni ne burg ?Po ajo akuzohet re jo ti
?????????
Ne burg pa denencimin tend nuk behet re?? E fusni ne burg ?
Ca re mire te vi te me puthi prap e ti bej denoncimin ?Ne burg pa denencimin tend nuk behet re
@Clark ???????Skandal lajm : plasen kercimet provokacie hot urrejtje nuk dihen shkaqet dim qe ka dor nje person x mister ai ka hudhur nje parfum qe titullohet ( terbimi castit ) forcat e policis po hetojn mbi ngjarjen pritet nje lajm tj perfundimtar, shikojm pamjet e siguruara nga kamrat e ambientit --> https://forum.netedy.com/threads/fto-ne-kercim-nje-anetare.15165/page-50
Per gazeten netedy.com CARLI london ..
Ju falenderoj ju si drejtues i emisjonit, ku na jepni mundesine ne per te ber analizat tona.Stil jete lajm : antaret e forumit shprehin ndienjat ne nje foto por shumica i sheh si piktura jo cka siell mesazhi ne foto kjo vjen si pasoj e pashkollimit dhe keq informimit nuk kan faj disa si prsh : @Hera @DuQe @Juno e tj plot, kjo menyr e te shprehut analisti i ksaj situate @Clark Thot per gazeten netedy.com se rrit imunitetin ne mardheni dhe sipasoj i jep nje qetsim trrunit ndaj ai thot shprehuni jo vetem foto po plot sende tj si karrikja vaska ejt ,falenderojm analistin @Clark qe ndau me ne analizen dhe kto ishin kruesoret e shprehjes ne fot per NETEDY.COM CARLI LONDON
Ktu gazeta mer lajme nga temat i trajtojm si lajme se po te kishim fut info nga jasht do behej e pakuptimt mendoj un ?Ju falenderoj ju si drejtues i emisjonit, ku na jepni mundesine ne per te ber analizat tona.
P.S
Ne emocjonin e ardhshem sugjeroj te besh nje sondazh per zgjedhjet vendore mqs jemi ne fushate elektorale ??
Lajk lajk yours visionsKtu gazeta mer lajme nga temat i trajtojm si lajme se po te kishim fut info nga jasht do behej e pakuptimt mendoj un ?![]()
U bere ? taniLajm i fundit
Bëra thonjtë/lol
KthhhU bere ? tani