• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngjarje në Hotel

Behu me i kujdesshem heren tjeter nuk indinjohet askush. Respekti fitohet
O gjigand une te jem si ty i mar me radhe instagram youtube tik tok e u kerkoj llogari pse perdorin selam Alejkum..
Hec mo shif hallin nje gje qe ste pelqen injohe e kaq nuk eshte nevoja te na besh moral ktu se skam hyre te me besh moral ti kam hy per qejf ..
Klb.

O gjigand une te jem si ty i mar me radhe instagram youtube tik tok e u kerkoj llogari pse perdorin selam Alejkum..
Hec mo shif hallin nje gje qe ste pelqen injohe e kaq nuk eshte nevoja te na besh moral ktu se skam hyre te me besh moral ti kam hy per qejf ..
Klb.

Nuk eshte forumi i yti, eshte i te gjitheve. Perderisa eshte i tille, duhet te kete rregulla qe respektohen. Per ashtu, hap dhe krijo video tiktoku nvet me selamun alejkum, askush ste ndalon, por ketu duhet te kesh te kjarte qe sjane te gjithe si ty dhe ka njerez qe dicka e konsiderojne te shenjte, ndaj duhet respektuar.
Nese e ke problem respektin, mfal, por kerkoje dhe fitoje vet, apo mesoje nqfs se ke mesuar.

Pse si merr gjerat pozitivisht ?
Sepse skeni pse reagoni keq pse dikush tha nje mendim,e per mire e tha mendoj
Skam asgje personale me ty apo dike tjeter por shifni gjerat nkendveshtrimin tjeter...Nkendveshtrimin e mire

Ps.Mos mu pergjigj keq se ta caj gurrmazin ?

Pse si merr gjerat pozitivisht ?
Sepse skeni pse reagoni keq pse dikush tha nje mendim,e per mire e tha mendoj
Skam asgje personale me ty apo dike tjeter por shifni gjerat nkendveshtrimin tjeter...Nkendveshtrimin e mire

Ps.Mos mu pergjigj keq se ta caj gurrmazin ?
"Tani po me duket vetja sikur jam ne shkolle ktu"..
@centos zoti drejtor a po ma ben perjashtimin (ban) nga shkolla se kam shkel rregullat..

E kam dhene pergjigjen me lart ca do t'thote. Por, nese ke kohe per lojera, pas iftarit luajme s'bashku. Hidhja nje sy postimeve me lart, mos bej pyetje kur i ke pergjigjet. Si moderator qe je, mendoj se t'ka hije ti lexosh postimet se pari tani te bejsh pyetje.
Ke te drejt nuk e kisha pare !
Une thjesht pyeta sepse jame shume kureshtar per pjesen e fes.

Back
Lartë