• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ekziston jete pas vdekjes ??

Prej momentit qe i mbylle syte nuk egziston asgje, vec dita e gjykimit egziston e cila do jet aq e gjate sa qe mekataret do rikthehen ne njerz te devocem ?

Shen Pjetri thot po.
Un.pres te me lajmerojn.
Krishti tha kjo jet eshte e rremë
E verteta ju pret. ?

Un jam bektashian
Shkoj ne teqe te baba Aliut
E pi nje git raki me baba Mondin. ?

Ai me.kerkon ti lexoj Xheleladin Mevlat Rumin
Kush i di vargjet (Rubairat)

Ky ka.lind ne Konya te Turkey.
Je enciklopedi me thot Baba Mondi kur recitoj Rubairat e Rumit.
?

Fakti qe shtrohet kjo pyetje, qysh ne start te jep nje % te besimit se ekziston. Perndryshe, pyetjet nuk behen per gjerat qe 100% nuk ekzistojne, madje nuk diskutohet sic diskutohet kjo teme.

Pa u futur ne bindjet fetare, po, besoj! Do ta konsideroja veten te marre apo te cmendur po te mos e besoja.

Fakti qe shtrohet kjo pyetje, qysh ne start te jep nje % te besimit se ekziston. Perndryshe, pyetjet nuk behen per gjerat qe 100% nuk ekzistojne, madje nuk diskutohet sic diskutohet kjo teme.

Pa u futur ne bindjet fetare, po, besoj! Do ta konsideroja veten te marre apo te cmendur po te mos e besoja.
Nga ky konstatim i yti pres nje replike te @Dëbora .

Nga ky konstatim i yti pres nje replike te @Dëbora .
Nuk di a ta quaj nder apo diçka tjetër që më përzgjodhët për replikë të postimit të forumistit më lartë ?‍♀️☺️
Gjithësesi, jam më shumë e bazuar në shkencë 99%. Ai 1% më bën të dyshoj pozitiv për ekzistencën e jetës pas vdekjes. Por, në bazë fetare, do të ishte Utopi.

Disi më sfidon kjo thënia më poshtë ☺️
1616066473602.jpeg

Back
Lartë