• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Quhet tradhetia me imagjinate?

Ti si thua, quhet tradhetia me imagjinate? :D

Imagjino tashi, te jesh duke pa TV, te del Luana rastesisht dhe ti duhet ti flasesh vetes ti thuash "Yyy sa e shpift, s'o gje, s'ka byc s'ka gjoks, kurre s'do ja kisha hedhur syte"... Jo per gje, por te shpetosh veten nga mekati :p

Ti si thua, quhet tradhetia me imagjinate? :D

Imagjino tashi, te jesh duke pa TV, te del Luana rastesisht dhe ti duhet ti flasesh vetes ti thuash "Yyy sa e shpift, s'o gje, s'ka byc s'ka gjoks, kurre s'do ja kisha hedhur syte"... Jo per gje, por te shpetosh veten nga mekati :p
Aaaaaa Luanaaaaa!
Kush eshte kjo?! :D

Njera me te cilen kam tradhetuar me imagjinate dhe vullnetarisht do e beja dhe me vepra :p

Kuc mor anej, gjithe ato gra verdalle, me ben mua kshu muhabetesh!!!
:p
Pse si i bie? Une qe shoh gjithe diten Elvana Gjaten he ça :D

Kuc mor anej, gjithe ato gra verdalle, me ben mua kshu muhabetesh!!!
:p
Pse si i bie? Une qe shoh gjithe diten Elvana Gjaten he ça :D
Ouuuuu:p
/me bohet brune:p

Hahahhgahhahahhhha:p

O njerez, as Zoti nuk te gjykon per ato qe ke ne mendje, jo mo nje njeri i zakonshem sic jemi ne apo partneret qe kemi.

Si te mos bie derman, na mbyti shiu merr ca gjen para :p

Ec ta them te veshi:p

Back
Lartë