Hahahahahahahaahhaah omg noooooooEhe e paske hanger ee?
Unê jm singel forver!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahahahahahaahhaah omg noooooooEhe e paske hanger ee?
e kam thene ne postimin e pare qe cdo kush eshte i mirpritur dhe cdo kush mund te beje shtepine rezidencen e vetePo unê ktu ?????
Ishte shaka ??e kam thene ne postimin e pare qe cdo kush eshte i mirpritur dhe cdo kush mund te beje shtepine rezidencen e vete
Po eshte qumeshtorejemi shum thot @Hera i ke bo vet ti kto
mer3 zemra ca te dush un e zonja e shtepis duhet te bej qerasjet po e kam mendjen me qesh.mer ca te dush shpirttttt???Ishte shaka ??
Saaa e amel jeeee maj ?????mer3 zemra ca te dush un e zonja e shtepis duhet te bej qerasjet po e kam mendjen me qesh.mer ca te dush shpirttttt???
?????????????? o placcc I se prej grash miii jo prej burra hahahahahahahahahhahaMe spader-man apo batman i do se i kam te nipit ??mos të harxhohen ato ???
shpirt I vogel tiii????????Saaa e amel jeeee maj ?????
Hajahahahahajahahahahahahahahahajajajaj dekaaaaaaa ????????????????????????? o placcc I se prej grash miii jo prej burra hahahahahahahahahhaha
duket keq para miii hahahahahahh del nje gjo teper hahahahahhahahahahaHajahahahahajahahahahahahahahahajajajaj dekaaaaaaa ???????????
Po hajt maj se tesh i veshin edhe gocat rrobat e çunave ????
E vogel fort ?????? ehh jam plak unê ???shpirt I vogel tiii????????
ec mii ketu se je zemrr tiiii ?????????E vogel fort ?????? ehh jam plak unê ???