• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngacmoni njeri tjetrin (( me shaka kuptohet ))

Makinet e reja skan gom rezerv me hmm.
Epo nuk jemi te gjithe me Range Rover 2020 full option bjondin si ti .
Une punetor i thjeshte jam ne cop benz te 2005 kam me gom rezerve...
Mbase kur te behem ndonje dite si ti ku i dihet do heq dore e nga "goma rezerve"..

Epo nuk jemi te gjithe me Range Rover 2020 full option bjondin si ti .
Une punetor i thjeshte jam ne cop benz te 2005 kam me gom rezerve...
Mbase kur te behem ndonje dite si ti ku i dihet do heq dore e nga "goma rezerve"..
Me fal se kisha ne at senc se nuk na ben njerez gjerat matriale po ato shpirterore njeriu nuk vletsohet nga ato qar ka me bere mos te ndjehem mir ne ket pjes ne fund te fundit jem njerz me zemer e shpirt te gjith njesoj e te barabart

Me fal se kisha ne at senc se nuk na ben njerez gjerat matriale po ato shpirterore njeriu nuk vletsohet nga ato qar ka me bere mos te ndjehem mir ne ket pjes ne fund te fundit jem njerz me zemer e shpirt te gjith njesoj e te barabart
Kshu me fjale te gjithe te marim meqaft e di une..
Po realiteti eshte ndryshe dhe askush nuk e mohon dot kte le te thon çte duan..
Nejse se eshte teme tj kjo mos ti prishim temem kti shokut se nuk ben..
Klb.

Skom qef me ngacmu askend per ket tem,sepse sot edhe nese e vlerson si person e i kushton vemendje,i ritet mendja dhe kishe behet ma i rendsishem duke te injoru ,per fat te keq shumica as per shaka sja vlen me ju fol mo?

Back
Lartë