E kan fajin hormonet qe si kontrolloj dot ?Pse je bo kaq karagjoz aman??
Hiqe atë avatar se do dalë noj nimfomane e do ta shkulë. Lool?![]()
Zbesoj qe ka nga kto kanibale qe duan t gllaberojn duken te urta kshu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E kan fajin hormonet qe si kontrolloj dot ?Pse je bo kaq karagjoz aman??
Hiqe atë avatar se do dalë noj nimfomane e do ta shkulë. Lool?![]()
As un spo debatoj ,thjesht noj m3ndim me shume po kerkoj ,se po shof qe asnje ska foton e vet....dhe ska pse bije 3000 foto te ndonje fb tjeter ......po ashtu te sjell e une 3000 foto nga ndonje Facebook apo dicka tj e them jam une . nuk du te debatoj per kete pjese por cdo kush zgjedh te bej si I duket me e drejte per tu bere dhe jemi ne liri zgjedhje ti ke vendos tenden shume mire por kjo nuk do te thot qe kush nu ka ven foto a fallco
E di qe je ti ??Joooo çne un
Un kam vën foto
Po këta që skan vën ?
uroj te kalosh mire ketu?As un spo debatoj ,thjesht noj m3ndim me shume po kerkoj ,se po shof qe asnje ska foton e vet....dhe ska pse bije 3000 foto te ndonje fb tjeter ......
???E
E di qe je ti ??
Inshalla,se dhe shume ste afroni ..jeni shume akulluroj te kalosh mire ketu?
Heee
Qënke interestorant ti ?E
E di qe je ti ??
po ashtu jemi nuk a kaldaje ketu ????Inshalla,se dhe shume ste afroni ..jeni shume akull
A thuQënke interestorant ti ?
ku e di ti more qe a kjoo ???Heee
Se kam kalu testin e kaldajespo ashtu jemi nuk a kaldaje ketu ????
he haha teka faj lulka te kaaaaaaa ?????Qënke interestorant ti ?
Instikti i njerit syku e di ti more qe a kjoo ???
po pra ketu a akullnajaSe kam kalu testin e kaldajes
Mbase ste kap kamera per zgjatisme puno me vendos foto
Dite me diell po vin ,mendoj do shkrihetpo pra ketu a akullnaja
ohhhhhh thuaaaDite me diell po vin ,mendoj do shkrihet
Un ekam timen ket pytje dhe un jakam ber vetes po kam ven rej se ktu shumica jan fallco andaj .Pse kaq te fshehte, asnjeri nuk vendos foton e vet ne profil....kaq fallso .