Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse ke filluar shef bukurin e neshkujve ti ,qoft larg qe e pe ti bukurin timeSjena tbukur si ty.
Dhe po tvem fotot tona sna flasin mo femrat.
Sbesoj se je ti qe ben interestorantinNa pëlqen të bëjm si interestorant dhe misterioz ?
Gjoja bukur duket o vlla ska tboj cun femer mashkull apo gru e burr.Pse ke filluar shef bukurin e neshkujve ti ,qoft larg qe e pe ti bukurin time
Nje mendim thash ,mbase e kam dhe gabimMos paragjyko me termin fallso.
Rri 1 vit këtu dhe të gjitha pikëpyetjet që ke do i zbulosh rrugës.
Normal qe popse ti tenden e ke ?
ku e dime ne???Normal qe po
Gjoja apo jo gjoja ai jamGjoja bukur duket o vlla ska tboj cun femer mashkull apo gru e burr.
Je i ri e sje i vetmi që pyet/ndaj ta thashë. Me pak.durim e i gjen përgjigjet?Nje mendim thash ,mbase e kam dhe gabim
Fakteku e dime ne???
Joooo çne unSbesoj se je ti qe ben interestorantin
Flet anglisht? Noshta kuptohemi mo mir me gjuh t huj se shqipja o e veshtir.Gjoja apo jo gjoja ai jam
Ajo do jetFlet anglisht? Noshta kuptohemi mo mir me gjuh t huj se shqipja o e veshtir.
po ashtu te sjell e une 3000 foto nga ndonje Facebook apo dicka tj e them jam une . nuk du te debatoj per kete pjese por cdo kush zgjedh te bej si I duket me e drejte per tu bere dhe jemi ne liri zgjedhje ti ke vendos tenden shume mire por kjo nuk do te thot qe kush nu ka ven foto a fallcoFakte
Mbase eshte ajo qe thuaj tiJe i ri e sje i vetmi që pyet/ndaj ta thashë. Me pak.durim e i gjen përgjigjet?
Pse je bo kaq karagjoz aman??Flet anglisht? Noshta kuptohemi mo mir me gjuh t huj se shqipja o e veshtir.