• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shpirti im nxiton....kemi dy jete,dhe e dyta fillon kur kupton se ke vetem nje...!!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Numerova vitet e mia dhe zbulova se kam me pak kohe per te jetuar ketej e tutje,nga sa kam jetuar deri me tani??

Ndihem si ai femija qe fitoi nje pako me embelsira: e hengri te paren me kenaqesi,
Por kur kuptoi se kishin mbetur pak,f’illoi ti shijonte ato intensivisht.

Nuk kam kohe per takime te pafundme ku diskutohen statuset,rregullat,procedurat dhe rregulloret e brendshme,
Duke ditur qe asgje nuk do te arrihet.

Nuk kam kohe per te mbeshtetur njerezit
absurde te cilet,megjithe moshen e tyre kronologjike,nuk jane rritur.

Koha ime eshte shume e shkurter:
Une dua thelbin,shpirti im nxiton.
Nuk kam me shume embelsiar ne pako.

Une dua te jetoj prane njerezve njerezor,
Shume njerezore,te cilet dine te qeshin
me gabimet e tyre dhe qe nuk fyhen nga triumfet e tyre,qe marrin pergjegjesite e tyre.

Keshtu mbrohet dinjiteti njerzor dhe ne
shkojme drejte se vertetes dhe ndershmerise.
Eshte thelbesore qe e ben te vlefshme jeten per ta jetuar.
Dua te rrethohem nga njerezqe din te prekin zemrat,
Njerez qe jan mesuar nga goditjet e veshtira te jetes,te rriten me prekjen e bute te shpirtit.

Po,une jam ne nje nxitim,
Jam ne nxitim per te jetuar me intensitetin qe vetem pjekuria mund te jape.
Nuk kam ndermend te shpenzoj ndonje nga embelsirat e mbetuar. Jam e sigurt qe do jene te shijshme,shume me teper se sa ato qe kam ngrene deri me tani.

Qellimi im eshte qe te arrij fundin e kenaqur
dhe ne paqe me te dashurit e mi,dhe ndergjegjen time.

Kemi dy jete,dhe e dyta fillon kur kupton se ke vetem nje.
??????????????

@Anabela SA HERE te kam thene dreqo
mos i jep shpejt makines se do me ikesh per lesh noi dite
po ti nxiton ca te them une :D

Mario de Andrade (San Paolo 1893-1945)

Numerova vitet e mia dhe zbulova se kam me pak kohe per te jetuar ketej e tutje,nga sa kam jetuar deri me tani??

Ndihem si ai femija qe fitoi nje pako me embelsira: e hengri te paren me kenaqesi,
Por kur kuptoi se kishin mbetur pak,f’illoi ti shijonte ato intensivisht.

Nuk kam kohe per takime te pafundme ku diskutohen statuset,rregullat,procedurat dhe rregulloret e brendshme,
Duke ditur qe asgje nuk do te arrihet.

Nuk kam kohe per te mbeshtetur njerezit
absurde te cilet,megjithe moshen e tyre kronologjike,nuk jane rritur.

Koha ime eshte shume e shkurter:
Une dua thelbin,shpirti im nxiton.
Nuk kam me shume embelsiar ne pako.

Une dua te jetoj prane njerezve njerezor,
Shume njerezore,te cilet dine te qeshin
me gabimet e tyre dhe qe nuk fyhen nga triumfet e tyre,qe marrin pergjegjesite e tyre.

Keshtu mbrohet dinjiteti njerzor dhe ne
shkojme drejte se vertetes dhe ndershmerise.
Eshte thelbesore qe e ben te vlefshme jeten per ta jetuar.
Dua te rrethohem nga njerezqe din te prekin zemrat,
Njerez qe jan mesuar nga goditjet e veshtira te jetes,te rriten me prekjen e bute te shpirtit.

Po,une jam ne nje nxitim,
Jam ne nxitim per te jetuar me intensitetin qe vetem pjekuria mund te jape.
Nuk kam ndermend te shpenzoj ndonje nga embelsirat e mbetuar. Jam e sigurt qe do jene te shijshme,shume me teper se sa ato qe kam ngrene deri me tani.

Qellimi im eshte qe te arrij fundin e kenaqur
dhe ne paqe me te dashurit e mi,dhe ndergjegjen time.

Kemi dy jete,dhe e dyta fillon kur kupton se ke vetem nje.
??????????????
???? ehhhh sa mirr e di unn kete pjeseeeee ehhhhhhhhh sa mireee me ke prek ne tel ????????

Back
Lartë