• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A njeh dashuria moshë?

Ju burra qe jini nga 30+ dhe i merrni grate gjys per gjys mos u ankoni pastaj kur se punon me telekomanda ?

Sigurisht qe ka rendesi mosha dhe jo per ceshtje preferencash sexuale, por konsiston por ne perputhje me gjykimin, logjiken e racionalitetin. Ka nje diference te madhe sa i perket tipit, karakterit, logjikes, arsyes, racionalitetit e pjekurise midis dy individeve qe i perkasin dy dekadave te ndryshme.

Sigurisht qe ka rendesi mosha dhe jo per ceshtje preferencash sexuale, por konsiston por ne perputhje me gjykimin, logjiken e racionalitetin. Ka nje diference te madhe sa i perket tipit, karakterit, logjikes, arsyes, racionalitetit e pjekurise midis dy individeve qe i perkasin dy dekadave te ndryshme.
E di si me je duk..
Se di e ke pare dje ate perputhen, po ai cuni , qee e akuzuan per ate cajin
Fiks kshu foli, pa ndale fare:p

E di si me je duk..
Se di e ke pare dje ate perputhen, po ai cuni , qee e akuzuan per ate cajin
Fiks kshu foli, pa ndale fare:p
Ai ishte analist, une jam profesor. Jemi si dy drejteza me mendime te ndryshme por qe takohemi ne nje pike ??

Age is nothing but a number

Shume vajza ose djem , gjithmon kur bie fjala tek mosha e te dashurit apo te dashures ,thone psh :

Une e dua ta kem te dashurin jo me shume se dy vjet te madh , disa te tjere thone e dua nje moshe me mua te jete ,

disa te tjere thone se dashuria nuk njeh moshe .

Pyetja ime eshte a njeh dashuria moshe ? ??

dashuria nuk njeh moshe mjafton te jesh mire me nje njeri te behet pjese e shpirtit dhe gjithcka tjeter shumezohet me zero.mjafton qe kur sheh ate njeri kupton qe eshte gjysma pa te cilen zemra nuk mund te jetoj.

Është një temë e tillë.

Back
Lartë