Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku atje dmth?Nese zjari ekziston ne ket bote pse mendon se atje nuk ekziston?
Yll kjo ka shum domethenje njejt si armiku me i keq i vetes esht veja jone ket e perdor
Nuk duhet te kesh !Nga vdekja.
Na e tregon krijuesi qe neve na krijoi.ku ishim ne a e dim?jo se dim dim vec at qe zoti don ne me ditKu atje dmth?
Une besoj ne ate cka shikoj prek ndiej.
Kush ishte atje dhe u kthye te na e tregoj?
Ehaaaaaa .!Na e tregon krijuesi qe neve na krijoi.ku ishim ne a e dim?jo se dim dim vec at qe zoti don ne me dit
Te lexosh me shum rreth ksaj do i maresh pergjigjet qe donEhaaaaaa .!
Po e le me kaq se nuk ka mbarim kjo teme !
Kam lexuar aq sa nuk ta pret mendja si nga kurani si nga bibla ! Me mire mos te filloj te flas .!Te lexosh me shum rreth ksaj do i maresh pergjigjet qe don
Secili ka bindjen e vet dhe duhet respektuar?Kam lexuar aq sa nuk ta pret mendja si nga kurani si nga bibla ! Me mire mos te filloj te flas .!
Jam shume dakort me kete. Dikush gjen ngushellim tek bibla dikush te kurani !Secili ka bindjen e vet dhe duhet respektuar?
Ne qe shofim porrno na zuri te terve zgjuar ?Nga Termeti! Kur ra ky i Nentorit, qellova zgjuar dhe per 50 sekonda u takova me krijuesin???
Perfundimet gjithmone te trembinNuk duhet te kesh !
Jemi pjes e nje cikli dhe thjesht do e perfundojm ate cikel
Varet !Perfundimet gjithmone te trembin