• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ju kërkoj falje shqiptarëve

Vallahi,keq kom shkrujt edhe për Zotin prandaj tashti ai po hakmerret me mua. Në një nga tregimet e mija ,Zoti pendohet që ja dha Even Adamit,edhe kërkon ta marri për vete. Eva nuk pranon,dhe Zoti e përdhunon. Si pasojë e këtij përdhunimi,lindi Djalli,që vendosi të hakmerrej kundër Zotit. Nuk më kujtohet qartë si vazhdon ky tregim,sepse ka 20 vjet që e kam humbur,por më kujtohet që e çova në konkursin kombëtar të vitit 2003,dhe mora çmim special me të. Ma dha vetë Moikom Zeqo.
@Juno ndihmoje ta publikoje kte se kaq bukur shkuan ky.
@Harrakati ??????????????????? kte meriton ti!

Vallahi,keq kom shkrujt edhe për Zotin prandaj tashti ai po hakmerret me mua. Në një nga tregimet e mija ,Zoti pendohet që ja dha Even Adamit,edhe kërkon ta marri për vete. Eva nuk pranon,dhe Zoti e përdhunon. Si pasojë e këtij përdhunimi,lindi Djalli,që vendosi të hakmerrej kundër Zotit. Nuk më kujtohet qartë si vazhdon ky tregim,sepse ka 20 vjet që e kam humbur,por më kujtohet që e çova në konkursin kombëtar të vitit 2003,dhe mora çmim special me të. Ma dha vetë Moikom Zeqo.
Bej romane
Por jo budalliqe?

Po ju çfarë ju gjeti ...çfarë,nuk ju pëlqeu? Unë gjithmonë vrisja mendjen si mund të ishte krijuar Djalli,edhe prandaj e shkrova.

Eshte interesante si teze Harrakati, une e pelqej si ide.??

Eshte interesante si teze Harrakati, une e pelqej si ide.??
Për fat të keq,ai tregim ka humbur,bashkë me gjithë tregimet e mija te kohës së gjimnazit ,gjithë tregimet që ishin vlerësuar me cmime. Ajo që më dhembi më tepër ishte humbja e tregimit tim "Shtegëtimi i Ëndrrave",kushtuar emigrantëve që u mbytën ne Otranto. Me atë tregim,kisha fituar çmim të parë në konkursin kombëtar të 2001. Pastaj ma hoqën çmimin e parë dhe më dhanë të dytin,po nejse,me të futme si përherë.

Back
Lartë