Rri mir me rri mirObobobo inter m...prap mbrapa jeni fitoi Milani
Oj ky?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rri mir me rri mirObobobo inter m...prap mbrapa jeni fitoi Milani
Me porton?skishit fuqi
Sjam me Juventus une. E solla per temen, jo per tifozllek.Me porton?skishit fuqi
Me kta e un fitoj?
?u harrovaSjam me Juventus une. E solla per temen, jo per tifozllek.
Une jam BayernMunchen ??
E qis me vone ??u harrova
?prap qisje inter oj ky
Si thoshe e merr Milani e? Te thashe qe ket vitbe merr Interi.E qis me vone ?
Oh se e ke llafin flori ??Si thoshe e merr Milani e? Te thashe qe ket vitbe merr Interi.
?ore se kam ven i bast unE qis me vone ?
E merito Inter, edhe pse ne shume ndeshje parkon ? para portes. Ekip antipatik ngelet gjths.Si thoshe e merr Milani e? Te thashe qe ket vitbe merr Interi.
?E merito Inter, edhe pse ne shume ndeshje parkon ? para portes. Ekip antipatik ngelet gjths.
Nuk kthehem interist jo por kuptohet qe eshte viti interit.
E di shakaNuk kthehem interist jo por kuptohet qe eshte viti interit.
Ka ekip te mire e te konsoliduar.E merito Inter, edhe pse ne shume ndeshje parkon ? para portes. Ekip antipatik ngelet gjths.
Conte doli burr ***** me xhestet e veta. Mos ja rrit vlerat me shume se çduhet. Kudo qe ka qen ka mar lojtaret qe i ka dash qefi. Perfundimi? Juventus e largoi, kombetarja Italiane e largoi, Chelsea e largoi = i deshtuar me misionet qe ka pas.Ka ekip te mire e te konsoliduar.
Ka trajnerin e duhur qe di si te fitoj kampionate.
Juvja eshte ne periudhe tranzicioni dhe u kuptu qekur u vu Pirlo trajner.
Milani ska organiken e duhur per ta konkuru.
E flakte ?Me ty
Ja ke fut kot lol. Conte e mori kampionatin te Celsi kur ishin Guardiola, Mourinho, Klop, wenger!Conte doli burr ***** me xhestet e veta. Mos ja rrit vlerat me shume se çduhet. Kudo qe ka qen ka mar lojtaret qe i ka dash qefi. Perfundimi? Juventus e largoi, kombetarja Italiane e largoi, Chelsea e largoi = i deshtuar me misionet qe ka pas.
Kampionatet ne klubet ku ka drejtuar do i fitonte çdo trainer tjeter me ato merkato qe ka ber.