Te jetoj ne paqe tani, se pastaj ska ndonje qe e di?Ti do shkosh ne paqe vllazeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te jetoj ne paqe tani, se pastaj ska ndonje qe e di?Ti do shkosh ne paqe vllazeri
qyqja groshi a gjelle jon kryesore ti mrd maske????Vetem mos hani grosh hahahaha
Jo se asfiksoheshqyqja groshi a gjelle jon kryesore ti mrd maske????
pa merak jena mesu me eren ton ne ????Jo se asfiksohesh
Epo un ndoshta se duroj dot e mle zemra hahahapa merak jena mesu me eren ton ne ????
ndaj te thash mer maske e do zoti nuk ke floke je tullac se nuk do te bin floket??????Epo un ndoshta se duroj dot e mle zemra hahaha
Jo kam floket bisht jam sy jeshil dhe 1:80 i gjat i palestruar apo spyete per ktendaj te thash mer maske e do zoti nuk ke floke je tullac se nuk do te bin floket??????
o shoku nuk jena tu te mar per ushtar re qyqjaaaa?????Jo kam floket bisht jam sy jeshil dhe 1:80 i gjat i palestruar apo spyete per kte
Ehe dashke dicka serjoze ti hahahaha se bej shakao shoku nuk jena tu te mar per ushtar re qyqjaaaa?????
qyqja vec une nuk jam.serioze ?????Ehe dashke dicka serjoze ti hahahaha se bej shaka
Ti duhet te bashkohesh me melekun tet mesoj centrotJo mi jo si bej as mendjen se kam ti bej
Shum mir jeta serjoze eshte e merzitshme prandaj jetojeni si te vi vetem serjozisht joqyqja vec une nuk jam.serioze ?????
ketu bej shaka po ka e shumm pupupu ketu le qe ti duhet ti dish me mir se une I tregoj babit arrat une ??????Shum mir jeta serjoze eshte e merzitshme prandaj jetojeni si te vi vetem serjozisht jo
Jo arrat arat, ne n'turqi kemi nje shprehje mere me leng se mishi u maru hahahahketu bej shaka po ka e shumm pupupu ketu le qe ti duhet ti dish me mir se une I tregoj babit arrat une ??????
Qyqa pika zezTi duhet te bashkohesh me melekun tet mesoj centrot
Centro behet dhe me pika te zeza dhe te bardhaQyqa pika zez
Sdu jo ?Centro behet dhe me pika te zeza dhe te bardha
Qenke e martume tiSdu jo ?
PopoQenke e martume ti