HahahaahhaNe vend qe me thene ueee ca ka ndodh ne themi o e lamja me gjak ??
Fiks, i tham mams teme naj gja serioze, oo thot e lamja me gjak ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HahahaahhaNe vend qe me thene ueee ca ka ndodh ne themi o e lamja me gjak ??
me mu e ke aa????Do i thoja si melek qe jam bej kujdes nga un haha
Hahaha jo eshte akoma me e thell si muhabet, ae di kuptimin e emrit tim ?me mu e ke aa????
meleq aaaa apo melek hahah ??Hahaha jo eshte akoma me e thell si muhabet, ae di kuptimin e emrit tim ?
Melekmeleq aaaa apo melek hahah ??
engjell I zotitMelek
Ashtu dot doja dhe un,por eshte me keq dmth un kam ardh ne jet me metod mjeksore me- lek dmth kan paku lek hahabaengjell I zotit
ty me lek mu me euro hahshshshhsAshtu dot doja dhe un,por eshte me keq dmth un kam ardh ne jet me metod mjeksore me- lek dmth kan paku lek hahaba
Paskemi dicka te perbashket, dot ftoj ne takim javes tjeter hahahahty me lek mu me euro hahshshshhs
mos u harxho se nuk vi hahahahahahPaskemi dicka te perbashket, dot ftoj ne takim javes tjeter hahahah
Jam me i bukur se mevlani ???mos u harxho se nuk vi hahahahahah
qyqjaa si ke shpetu tii haha pa shku aty te gahahaJam me i bukur se mevlani ???
Kam shok muratin dhe ai mka then seshte vend per tyqyqjaa si ke shpetu tii haha pa shku aty te gahaha
po per muratin eshte e ta ka then nga ciloze aiiiKam shok muratin dhe ai mka then seshte vend per ty
Bahh un smerrem faresjam dagord me dy ???