Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bashkoi te rrin bashk ?E kemi nje teme te tille por do i bashkojm?
Rrin me ngroht po he ?Bashkoi te rrin bashk ?
Nuk shifen fytyrat në forumme ka mesu se njerzit kan 3000 fytyra
Vetem helm nxjerr nga gojaQe njerezit jane me hipokrit sec duken?
Une?!Vetem helm nxjerr nga goja
Po!Une?!
pse?
Ja ke fut kot tani, dmth duhet te shtiresh simbas teje? Te besh si i mire me te gjith kshu kot? Cila esht arsyeja qe duhet ta themi fjalen e mire aty ku nuk e meritojn? Te shtiremi gjasme se jemi te mire?sepse njerzit ktu simbas teje jan shum hipokrita ky nuk esht helm ?? e ke problem te thuash fjalen e mire ? pastaj pse rrin ktu kur jan hipokrita njerzit ?
dmth ktu jemi te gjith hipokrit ?? ke ca ke me njerzit mjafton mos ti flasesh futi bllok pse perhapni helm. un per vete jam knaq ktu kam bo muhabet me njerez kam par problematikat ne shoqeri aq sa mesht leju kam qesh kam kalu kohen etj. me hipokrita skam pas fare te bej. pse vetem ju nesheni me kto hipokritaJa ke fut kot tani, dmth duhet te shtiresh simbas teje? Te besh si i mire me te gjith kshu kot? Cila esht arsyeja qe duhet ta themi fjalen e mire aty ku nuk e meritojn? Te shtiremi gjasme se jemi te mire?
Me mire te thuash ate qe mendon e te te quajn si te duan!
Nuk jan te gjith njesoj ketu, edhe un personalisht kam njoh njerz te mire edhe kam kalu bukur por ama sdo shtirem te bej si e mire me dike qe mua sme terheq apo mendoj qe esht "hipokrit" edhe normal qè ka edhe te till se sjam mledh ktu te gjith te miret e vendit?dmth ktu jemi te gjith hipokrit ?? ke ca ke me njerzit mjafton mos ti flasesh futi bllok pse perhapni helm. un per vete jam knaq ktu kam bo muhabet me njerez kam par problematikat ne shoqeri aq sa mesht leju kam qesh kam kalu kohen etj. me hipokrita skam pas fare te bej. pse vetem ju nesheni me kto hipokrita
Me pak fjal femrat nuk jan ne gjendje te ruajn ekujlibratNuk jan te gjith njesoj ketu, edhe un personalisht kam njoh njerz te mire edhe kam kalu bukur por ama sdo shtirem te bej si e mire me dike qe mua sme terheq apo mendoj qe esht "hipokrit" edhe normal qè ka edhe te till se sjam mledh ktu te gjith te miret e vendit?