• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Zvicra ndalon me referendum veshjen Burka!

Jeni meshkuj se pa ju share se kisha len,,
,eshte Jeta e tyre sii dojn le ta jetojn,ashtu dhe veshjsen kulturen e cdo gje,!lene njeriun te lir ,Per deri sa ti nuk te bEn problem,nese te ben prb ti ka kush merret me te jo ne!

Jeni meshkuj se pa ju share se kisha len,,
,eshte Jeta e tyre sii dojn le ta jetojn,ashtu dhe veshjsen kulturen e cdo gje,!lene njeriun te lir ,Per deri sa ti nuk te bEn problem,nese te ben prb ti ka kush merret me te jo ne!

se kuptum idene tane ne lidhje me temen? meshkujt ktu gjithsecili ka idene e vet.

Në fakt nuk e pëlqej këtë veshje të tepruar, por as lakuriqësinë e tepruar. Megjithatë respektoj shijet ndryshme dhe jam kundër ligjeve diskriminuese.

ore une nuk merrem me pyetje te klases se pare ….asht ofendim

per kuriozitet sa vjece ishte nusja e Muhamedit ? ?
Hahab pyetjet e klases par, ok un sjam dijetar por nese ke deshir te ftoj ne nje takim miqsor sepse ktu po tet pyes un ty ose ti mua i gjejm ne net prgj ?

Hahab pyetjet e klases par, ok un sjam dijetar por nese ke deshir te ftoj ne nje takim miqsor sepse ktu po tet pyes un ty ose ti mua i gjejm ne net prgj ?

takimin miqsor e bajme dhe do befasohesh sepse kam shkru liturgji per kto gjana ….

gjeje ne net e m thuj …

Nuk është perfeksion të veshesh në mënyrë të denjë. ?

po tani ti e di qe nuk eshte ashtu, nje femen don me nxjerr kerthizen, tjetr shalen, tjetra gjoksin tjetra veshet ne ate menyre qe te lejoh me kuptu …dmth ti thua hajde te gjithe me veshje te njejta?

Back
Lartë