Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeni meshkuj se pa ju share se kisha len,,
,eshte Jeta e tyre sii dojn le ta jetojn,ashtu dhe veshjsen kulturen e cdo gje,!lene njeriun te lir ,Per deri sa ti nuk te bEn problem,nese te ben prb ti ka kush merret me te jo ne!
Ishit me shum meshkuj qe kishit komentu,,se kuptum idene tane ne lidhje me temen? meshkujt ktu gjithsecili ka idene e vet.
Ishit me shum meshkuj qe kishit komentu,,
E para jo por e dyta zoteri kam dhen mendiminore zonje apo zonjushez cili asht mendimi yt ne lidhje me temen…
ne meshkujt e kemi dhane ma lart
@Jupiter666 debat quhet por ti ske njohuri rreth fes islame, keshtu qe skemi si me tmush mendjen haha
E para jo por e dyta zoteri kam dhen mendimin
A serjozisht meqense e njeh islamin mthuj dicka, cilat jan 5 shtyllat e islamit meqense ke dijeme te vertet, ahaha nuk me njeh ske faj lale !
dhe as nuk du me u mburr por teologun m te mire islamik i baj tuç?
Në fakt nuk e pëlqej këtë veshje të tepruar, por as lakuriqësinë e tepruar. Megjithatë respektoj shijet ndryshme dhe jam kundër ligjeve diskriminuese.
Ok veshja seshte deturim oshte obligim i muslimaneve per ato nuk eshte e tepruar.Në fakt nuk e pëlqej këtë veshje të tepruar, por as lakuriqësinë e tepruar. Megjithatë respektoj shijet ndryshme dhe jam kundër ligjeve diskriminuese.
A serjozisht meqense e njeh islamin mthuj dicka, cilat jan 5 shtyllat e islamit meqense ke dije
Hahab pyetjet e klases par, ok un sjam dijetar por nese ke deshir te ftoj ne nje takim miqsor sepse ktu po tet pyes un ty ose ti mua i gjejm ne net prgj ?ore une nuk merrem me pyetje te klases se pare ….asht ofendim
per kuriozitet sa vjece ishte nusja e Muhamedit ? ?
Nuk është perfeksion të veshesh në mënyrë të denjë. ?hajde te bajm njerin perfekt ?
Patjetër. Ndaj thash i respektoj shijet ndryshe.Ok veshja seshte deturim oshte obligim i muslimaneve per ato nuk eshte e tepruar.
Hahab pyetjet e klases par, ok un sjam dijetar por nese ke deshir te ftoj ne nje takim miqsor sepse ktu po tet pyes un ty ose ti mua i gjejm ne net prgj ?
Me kenaqesi ne tirane banontakimin miqsor e bajme dhe do befasohesh sepse kam shkru liturgji per kto gjana ….
gjeje ne net e m thuj …
Prandaj te plq ty un se ke shije hahahaPatjetër. Ndaj thash i respektoj shijet ndryshe.
Nuk është perfeksion të veshesh në mënyrë të denjë. ?