• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Zvicra ndalon me referendum veshjen Burka!

… desha me shtu edhe dicka tjeter, edhe pse asht e trisht, fakti qe femra duhet te vishet ne menyre qe mos te shikohet si objekt sexual, asht nji paradox antinatyror antigjeneze antinjerzor, pse ? sepse njeriu ndoshta asht kafshe akoma?

ore njerez, trupi i njeriut (ne kete rast e femres) si fillim asht ART, dhe se dyti asht soditja e universit, qellimi i tij apo zotat sic asht ne zakonin e perdtishem me u thane …

c’veshja e nje femre vetem ne nje mendja te pa sprovume mund te tregoj banalitet ose imoralitet …

priftin nuk e ban veshja

njerez jemi ne shkellin e 21 ?

gjeja qe ma shpif me shume jane kur futen e lahen ne det me ato rrobat e zeza…me hypin mornicat ne trup …me jep neveri …nuk me merr ma gjumi …si mundet…apo kur bajne cadra ushtaresh qe i mbyllin ne 4 anet …a thu asht repart ushtarak …

menja asht gja e madhe!!

eshte e pamundur a thu qe midis shaleve kane elizirin e jetes …

respektoj ato qe bajne ato por kjo asht tepri …me nguc mu …

budalla te merr ne qafe themi ne malsoret …
?

• Nuk e pëlqej
Reactions: A2.
gjeja qe ma shpif me shume jane kur futen e lahen ne det me ato rrobat e zeza…me hypin mornicat ne trup …me jep neveri …nuk me merr ma gjumi …si mundet…apo kur bajne cadra ushtaresh qe i mbyllin ne 4 anet …a thu asht repart ushtarak …

menja asht gja e madhe!!

eshte e pamundur a thu qe midis shaleve kane elizirin e jetes …

respektoj ato qe bajne ato por kjo asht tepri …me nguc mu …

budalla te merr ne qafe themi ne malsoret …
?

Ti ke qef te shofesh shale e cica prandaj ta shpifin.

Jo fare burka esht e tepruar
Un si e ritur qe jam dhe trembem kur shof nje person me burka e lere me femija?!

Manjaket,pedofilat,serial killerat ne pamje te pare jane njerez normal. Fakti qe veshin burka nuk do te thote qe jane njerez te keqij. Keto jane paragjykime dhe jo argumenta me vend.
Nese une shoh nje vajze seksi, te veshur me fund te shkurter dhe kanatjere do duhet te mendoj qe eshte *****?

Allahu i Lartësuar e ka ndaluar lakuriqësinë dhe e ka radhitur atë në radhët e mëkateve të mëdha. Ky është mëkat që shkatërron komunitetin, shoqërinë e ngushtë dhe të gjerë dhe i cili domosdoshmërisht përfshin edhe mëkatet tjera të mëdha, në të cilat në radhë të parë renditet prostitucioni (zinaluku), dhe ky mëkat në shoqërinë tonë po merr përmasa gjithnjë e më të mëdha.

Ti ke qef te shofesh shale e cica prandaj ta shpifin.

shiko i dashtun nuk mund te them qe nuk me pelqen me pa shale apo cica, kjo asht dicka naturale, ashtu sikurse edhe trupi i femres asht dicka naturale…

trupi i femres ka qene ktu e mijra vjet me pare ne te gjitha perandorit dhe kombet qe kane shkel mbi kete toke nje qenie qe ka pas rendesine e vet, qe nga gjeneza e bibles pefshi perandoreshat qe i kane dhane shume njerzimit, por ama jo me arrit deri ketu qe nje femer duhet me e fshi nga faqja e dheut duke i bere lamje te trunit.

a lexoni histori art kulture qytetnime te lashta ? shikoni pak se ku ka qene femna ne krahasim me keto debilat islamik qe per vete marrin 4 gra te mbulume dhe atyre nuk u apin asgje …

kisha mendu qe asht koncept i kaluem, kur lexoj kultura te lashta me dalin shume e shume me te peroarume se disa sekte islamike…

Trupi asht Art !!! si i femres apo i mashkullit!

• Nuk e pëlqej
Reactions: A2.
shiko i dashtun nuk mund te them qe nuk me pelqen me pa shale apo cica, kjo asht dicka naturale, ashtu sikurse edhe trupi i femres asht dicka naturale…

trupi i femres ka qene ktu e mijra vjet me pare ne te gjitha perandorit dhe kombet qe kane shkel mbi kete toke nje qenie qe ka pas rendesine e vet, qe nga gjeneza e bibles pefshi perandoreshat qe i kane dhane shume njerzimit, por ama jo me arrit deri ketu qe nje femer duhet me e fshi nga faqja e dheut duke i bere lamje te trunit.

a lexoni histori art kulture qytetnime te lashta ? shikoni pak se ku ka qene femna ne krahasim me keto debilat islamik qe per vete marrin 4 gra te mbulume dhe atyre nuk u apin asgje …

kisha mendu qe asht koncept i kaluem, kur lexoj kultura te lashta me dalin shume e shume me te peroarume se disa sekte islamike…

Po more mik po, art eshte.
Art eshte qe femra jote krah teje te jete gjysem e zhveshur, art eshte homoseksualiteti, art eshte orgjia,art jane pedofilia,perdhunimi etj
Parimet jane tabu!

Ti po

Ti po thu se vashjet ekstravagante jan normale pasi trupi i femres eshte art the ti, ? A do ishte normale dhe te dilnin nudo meqense eshte art !

Po more mik po, art eshte.
Art eshte qe femra jote krah teje te jete gjysem e zhveshur, art eshte homoseksualiteti, art eshte orgjia,art jane pedofilia,perdhunimi etj
Parimet jane tabu!

i bane lamsh temat … psh ku di une se cafee ban ay islamiku me 4 gra ne krevat ?

i bane lamsh temat … psh ku di une se cafee ban ay islamiku me 4 gra ne krevat ?

Ti je kundra islamikut me 4 gra ne krevat por je pro orgjive ne Romen e Lashte si nje kulture prehistorike, madje e quan art.
Kjo nuk ka sens.

@Harrakati çfare mendon ti per kete çeshtje?
Këtu jam,këtu...unë mendoj se veshjet janë bërë për femrat. Bibla i thotë burrit. " jepi gruas ushqime,dhe rroba me shumicë. Këto janë ilaçet për shpirtin e saj. Fërkoje më balsam dhe vajra më erë të mirë. Gruaja është një fushë e mirë për të zotin e saj. Gruaja është kurora e burrit". Sidoqoftë ,këto fjalë janë shkruajtur përpara 3000 vjetësh. Sot femrat e dredhin sipas nivelit të hormoneve që i kap. Bota është shthurrur,dhe femrat janë pararoja e kësaj shthurrjeje. Prandaj unë propozoj që t'u hedhim të tërave....carcafin e zi. Amiiiin.

Ti po

Ti po thu se vashjet ekstravagante jan normale pasi trupi i femres eshte art the ti, ? A do ishte normale dhe te dilnin nudo meqense eshte art !

trupi njeriut nuk asht vetem art, por asht perfeksioni ma i madh nder gjitha gjallesat qe ne njohim…dhe ti e fsheh ?

epoka romake ka vendos piken mbi “i” me ligjet dragoniane frenoj le te themi ato ae thua ti orgjite..

Ti je kundra islamikut me 4 gra ne krevat por je pro orgjive ne Romen e Lashte si nje kulture prehistorike, madje e quan art.
Kjo nuk ka sens.

une jam pro menjes se lire, kur ajo ka qene me te vertet e lire ka prodhu prosperitet dhe zhvillim.

asht teme e gjate se duhet me ba qarqaf tu shkrujt ..por te them shkurt romaket vendosen vizen e kuqe …

Back
Lartë