Eheeeeeeeeeeeem Shife Shifeeeeeee xhixhaaaaaaaaaaaaaaaaaBie llafi se sdo shkoj jo ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eheeeeeeeeeeeem Shife Shifeeeeeee xhixhaaaaaaaaaaaaaaaaaBie llafi se sdo shkoj jo ??
Dhe ne nuk jemi keq ama si per alpe si per liqenj ? por cute duket. Te na hapen mundesit e te ik pandemia e kismet vizitojm naj vend.annecy - Google Suche
www.google.com
Ktu ku jam une eshte vendi me i bukur ne france, Liqenet me te medha i kemi ne France + Alpet me te bukura i kem
Kam shum frik lartesit, prandaj te thash hajde me mua ti me frikacak se un ?Eheeeeeeeeeeeem Shife Shifeeeeeee xhixhaaaaaaaaaaaaaaaaa
????
Me keq se ti jam hahahaha,Kam shum frik lartesit, prandaj te thash hajde me mua ti me frikacak se un ?
O fidel Kastro nga ja ke msu ? hahahaNe kube ......
O fidel Kastro nga ja ke msu ? hahaha
Ku ? Ta di tpergatitem lol ?@Dritëz Dzzzzzzzzzzzzzzzz
Ku te duash vetem ne hene joKu ? Ta di tpergatitem lol ?
Po shkojme ne Mars lol me mire ?
Jo se po na kapi @Tulipan na thyen kembet atje eshte planeti i saj ?Po shkojme ne Mars lol me mire ?
Tash e treme ma keq ?Po shkojme ne Mars lol me mire ?
Lol heuuuu , me mir gjeje ti se un po dalin gjitha vendet e zanme ?Jo se po na kapi @Tulipan na thyen kembet atje eshte planeti i saj ?
U pa puna do e qoj ne Saturn ??Tash e treme ma keq ?
Me mire ne hane me mua ?
Ne bore shkojme. ??@Grenxë si thua bohesh?View attachment 87099
Apo ikim ketu?
View attachment 87097
Do vish dhe ti @Claa ?
Po shkojm ne Golem me mire e me lire hahahahaLol heuuuu , me mir gjeje ti se un po dalin gjitha vendet e zanme ?