Jo faleminderit,nuk kam kohe?@Sunflowergirl do te jap leksione ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo faleminderit,nuk kam kohe?@Sunflowergirl do te jap leksione ?
Si beni mer ej, sikur keni tgjithe hallin e qerosit.Qe ti dish dy gjona kur te pish kafe me qerosin ?
Kush tha qe do pij kafe??Qe ti dish dy gjona kur te pish kafe me qerosin ?
He pra mo...sa mendokan per ty mer jahuu?Si beni mer ej, sikur keni tgjithe hallin e qerosit.
Ketu ne publik tgjithe hallin tim qajne. Ne privat pastaj i harrojne hallet e mija e nisin me te vetat.He pra mo...sa mendokan per ty mer jahuu?
Seshte e vertete LoLKetu ne publik tgjithe hallin tim qajne. Ne privat pastaj i harrojne hallet e mija e nisin me te vetat.![]()
Se mos i shko @Sunflowergirl ne prv e i thu ma jep icik uicapin se do te nis nje foto te qerosit.Seshte e vertete LoL
Paske eksperienca te keqija ?Se mos i shko @Sunflowergirl ne prv e i thu ma jep icik uicapin se do te nis nje foto te qerosit.
Me prit pv se kam i muhabet ?apapa cer shoku?
??o lulo e ka per qeros tjeter ai mos u mer me at dallavere
Ore me erdhi njera e tromaksur. I besova tha njerit nga kurioziteti se me tha do te prezantoj me Qerosin. Ai kishte qene horny i kishte qit qerosin e vete. ?Paske eksperienca te keqija ?
Per mua nuk ka rendesi pamja por shpirti??Me prit pv se kam i muhabet ?
Mire leje se do me u fut ne mhb @Miicteel^777 kush e duro ?Per mua nuk ka rendesi pamja por shpirti??
Per mua do i flasesh apo per Jehovain?Me prit pv se kam i muhabet ?
Te qaj pak hallet e mia ?Per mua do i flasesh apo per Jehovain?
Pse prift te dukem un ty??Te qaj pak hallet e mia ?