• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Juventus - Inter

Po pikerisht , per juventusin ket vit ska ardh as1her mengjesi , e kan humb fare busullen me pirlon n stol ..
Po dale se nga fillimi kshu iken interi 10 pike para po ngelet 10 mbrapa pastaj...
E vetmja gje pozitive qe ka interi jane ato tifozet qe i ka shume thekthi..
Po asgje tj..

Po pikerisht , per juventusin ket vit ska ardh as1her mengjesi , e kan humb fare busullen me pirlon n stol ..
Juventusi eshte ne faze tranzicioni dhe kjo gje pas 9 vitesh kampion eshte dicka normale. Une jam tifoz i Juves dhe realisht kete vit as mua sme ngroh Pirlo si trajner por te thuash ka humbur busullen eshte e tepert. Se ca ndodh me mbrapa e sesi do e mbyllin sezonin nuk dihet por momentalisht vetem ne kampionat eshte pak mbrapa. Ne Champions League kaloj grupin si kryesues, ne kupe ka fituar ndeshjen e pare jashte ndaj Interit, Superkupen e fituan. Nese shofim objektivat nuk duken fort pa busull.
Ndeshja neser gjithsesi eshte e forte dhe asgje ska mbaruar dhe pse eshte fituar neshka e pare.

Juventusi eshte ne faze tranzicioni dhe kjo gje pas 9 vitesh kampion eshte dicka normale. Une jam tifoz i Juves dhe realisht kete vit as mua sme ngroh Pirlo si trajner por te thuash ka humbur busullen eshte e tepert. Se ca ndodh me mbrapa e sesi do e mbyllin sezonin nuk dihet por momentalisht vetem ne kampionat eshte pak mbrapa. Ne Champions League kaloj grupin si kryesues, ne kupe ka fituar ndeshjen e pare jashte ndaj Interit, Superkupen e fituan. Nese shofim objektivat nuk duken fort pa busull.
Ndeshja neser gjithsesi eshte e forte dhe asgje ska mbaruar dhe pse eshte fituar neshka e pare.
U lodhe? ?

Kush kalo n finale nai mendim ?
Pyes per 1 shok ??
Ajo qe nuk "duket" eshte se Inter ka krize financiare, kete e pohoi dhe Morati! Inter mund te shitet ne muajt ne vazhdim. Juve kalon pa problem. Ndersa kampionatin e fiton Milani, sivjet jane egersira?

Slodhem une. Per diskutime e analiza futbolli jam me i mire se ata qe dalin ne tv ketu. Mos ke shif kshu karagjoz ne forum. :p
Jo se u lodha tu e lexu e sen skuptova thash po ky i shkreti sa do jet lodh tu e shkrujt ?

?ka ren juvja ket vit
Gjithsesi neser neshje fort
Triumfoj un?

Back
Lartë