Se ke keq si ide ????Po mendoja pse mos zberthenin tre komçat e para nga lart gocat a nuk do ishte me thjesht?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Se ke keq si ide ????Po mendoja pse mos zberthenin tre komçat e para nga lart gocat a nuk do ishte me thjesht?!?
Hmmmmm po ce do sme ecen fare me bjondetBjondet pik e dobet per ty hmmmm.
Ma hap dhe mua nje tem te till dua hmmmm.Hmmmmm po ce do sme ecen fare me bjondet
E kam shoqe kte, trajtoje mire ?Sdashka jo ???
Hmmmm me beso nuk do kesh mundesi tu kthesh pergjigjie se do vin te gjithe çunat e forumit do bllokohesh ???Ma hap dhe mua nje tem te till dua hmmmm.
Ti hape, se ta qep @The Joker ?Kam frik se po e hapa se mbyll mo?
Kshu me ane miku ????E kam shoqe kte, trajtoje mire ?
Edhe per shperblimin takohemi te dera ?Kshu me ane miku ????
Ke te besh me profesionist te standartit te larte ktu me vjen keq qe kini dyshime te tilla ?Kam frik se po e hapa se mbyll mo?
Hahaha mire pa merak ??Edhe per shperblimin takohemi te dera ?
Pse eshte rrobaqeps?Ti hape, se ta qep @The Joker ?
Ncuk e ndihmoj une ?Pse eshte rrobaqeps?
Jo jam zemerqepes ?Pse eshte rrobaqeps?
Ça fije perdor per procesin e qepjes??Jo jam zemerqepes ?
Do ja dilja kam filluar te heq maskan e qunave te forumit dhe ta dij qar kerkoj ata jo koti njeriu meson nga gabimet hmmm.Hmmmm me beso nuk do kesh mundesi tu kthesh pergjigjie se do vin te gjithe çunat e forumit do bllokohesh ???
Nuk i tregoj hilet e zanatit se ma vjedhin pastaj ?Ça fije perdor per procesin e qepjes??
bravo?Nuk i tregoj hilet e zanatit se ma vjedhin pastaj ?
Eee ajo dihet boterisht ça kerkojne çunat po me beso jane shume se jane shtuar dhe nja 50 nga JOQ kohet e fundit jane te rinj e sua ke heq akoma masken ??Do ja dilja kam filluar te heq maskan e qunave te forumit dhe ta dij qar kerkoj ata jo koti njeriu meson nga gabimet hmmm.