• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Zbulohet mesazhi i fundit i Astorit, ja çfarë i shkruajti portierit të Fiorentinës

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

davide-astori-e1520163873839.jpg
Komunikimi i fundit i Astorit, kapitenit të Fiorentinës që humbi jetën një ditë më parë në dhomën e hotelit ku po qëndronte ka qenë me shokun e ekipit të tij, konkretisht me Marko Sportielin.

Ata kanë qëndruar për pak kohë bashkë, pastaj janë shpërndarë. Astori më pas ka ikur rreth orës 23:00 në dhomën e hotelit.

Ai ka marrë një mesazh rreth orës 23:30 nga shoku i tij, i cili i ka shkruar se ka “harruar këpucët” tek shtëpia e tij.

“Faleminderit, nuk më duhen. Do t’i marr para se të konsumojmë mëngjesin”- ka qenë përgjigjia e Astorit.

Këto ishte fjalët e fundit, që dy shokët shkëmbyen me njëri tjetrin.

Back
Lartë