• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Veshjet më të shtrenjta që të famshmit kanë veshur ndonjëherë, çmime marramendëse

...

Kontributor
LV
0

Veshjet më të shtrenjta që të famshmit kanë veshur ndonjëherë, çmime marramendëse​

b.jpg

Veshjet e bëra me porosi janë përgatitur për të famshmit disa muaj përpara ditës së madhe. Puna e hollësishme e stilistëve çon në kosto të tepruara për këto fustane të krijuara për eventet e veçanta të yjeve.

Sidoqoftë, askush nga të famshmit nuk paguan për këto fustane, por ata në fakt paguhen për t’i veshur ato në vend. Sekreti prapa kësaj është shumë i thjeshtë: personalitetet e medias veprojnë si ambasadorë të markave dhe ndihmojnë për të rritur ndërgjegjësimin e markës.
Kjo punë e vështirë dhe promovim padyshim që ju jep shpagim, dhe disa nga fustanet bëhen aq të popullarizuara saqë më vonë dalin në ankand për një çmim që është edhe më i lartë se origjinali.
Bright Side sjell veshjet më ikonike të veshura ndonjëherë nga të famshëm dhe ka zbuluar vlerën e tyre.

Marilyn-Monroe.jpgJennifer-Lawrence.jpg

Back
Lartë