Po ato e din se ca ka mrenda ne vaksinn e se marin ti te vendojn kushte te deryrojn mee mar ?Te paret u vaksinuan populli ?.. ne bejm thirrje per vaksinim sepse osht ne favor te shtetit.. por ne nuk jemi te vaksinuar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ato e din se ca ka mrenda ne vaksinn e se marin ti te vendojn kushte te deryrojn mee mar ?Te paret u vaksinuan populli ?.. ne bejm thirrje per vaksinim sepse osht ne favor te shtetit.. por ne nuk jemi te vaksinuar
dy te parat i kam ba
pse jo do ta bej dhe te 3
i kiam Ba 1 M*** ja kam gjet anen kam dhane pak lek e figuroj sikur i kam ba
Po ashtu dhe t e 3 do ja bej
Kjo qe thua ti, e qe po ndodh eshte çmenduri. Dakord jam me zgjedhjen e lire dhe pa penalitete e ndalime per ata qe zgjedhin mos ta bejne, por jo me e ble fallco.Jo doze te kater vllai po dhe doze te 14 te kete
po e gjeta mundesine do e blej..................
Me shendet?Po e mora ,njëher per njëher skam asnjë dhimbje apo diq tjetër !
Flm ashtu është ,megjithëatë une vendosa dhe e mora dhe dozën e tretë sot !
po ti je burrneshe ?Une se kam bere asnje vaksine e as e kam ne plan njehere ti bej .
Mikronin e kalova . 3 dite me temperature te larte e vetem paracetamola e tajlenhota perdora . Kam krijuar imunitet e jam shume mire .
Ska asgjë ,qe pyet jam shumë e re ,dy dozat e para kam pas obligative ,kete e mora me dëshire ! Jam ne vitin e parë fakultet pra dihet mosha !me fal qe te pyes di qe asht e papershtatshme por fakti qe ke ba tre vaksina me ban me te pyet cila asht mosha jote mesatare
Qofsh me jete, uroj shendet ty e familjes tane ...?Ska asgjë ,qe pyet jam shumë e re ,dy dozat e para kam pas obligative ,kete e mora me dëshire ! Jam ne vitin e parë fakultet pra dihet mosha !
Faleminderit ,gjithashtu edhe per ju !Qofsh me jete, uroj shendet ty e familjes tane ...?
Imagjino te bej une te 3??2 dozat e pare ishin te qeta e 3 me ka ber me shum aktiv gjithe dten ne forum ???