• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vaksina e 3-te

Te paret u vaksinuan populli ?‍♀️.. ne bejm thirrje per vaksinim sepse osht ne favor te shtetit.. por ne nuk jemi te vaksinuar
Po ato e din se ca ka mrenda ne vaksinn e se marin ti te vendojn kushte te deryrojn mee mar ?

I kam marr te treja se nuk me quhen dy te parat.
Deri te e dyta hajd e ndjej veten re detyruar per te mbrojt veten dhe familjaret ama per te treten nuk do isha dakort. Thjeshte biznes!
Ah sa per simptomat dy dite gjysmen e krahut te bllokuar po kaq .
COVID se kam kalu asnjehere dhe ky ka qen shkaku qe u vaksinova dhe prej avionit !

mos u terrorizoni kot po vaksinohuni per te mbrojt veten dhe familjaret .
U ben dy persona qe kan humb jeten nga ky *** COVID .

• Përqafime
Reactions: Ema
Jo doze te kater vllai po dhe doze te 14 te kete
po e gjeta mundesine do e blej..................
Kjo qe thua ti, e qe po ndodh eshte çmenduri. Dakord jam me zgjedhjen e lire dhe pa penalitete e ndalime per ata qe zgjedhin mos ta bejne, por jo me e ble fallco.

Megjithate po te jap nje lajm te keq, duke qene se era e kesaj pune ndoti edhe shtete si Gjermania e UK, eshte vendosur testim i detyruar i njerezve nepermjet nje mekanizmi qe verifikon nese e ke marre ose jo vaksinen.

Besoj shume shpejt do te implementohet edhe ne Shqiperi.

Te uroj shendet.

Une se kam bere asnje vaksine e as e kam ne plan njehere ti bej .
Mikronin e kalova . 3 dite me temperature te larte e vetem paracetamola e tajlenhota perdora . Kam krijuar imunitet e jam shume mire .

Flm ashtu është ,megjithëatë une vendosa dhe e mora dhe dozën e tretë sot !

me fal qe te pyes di qe asht e papershtatshme por fakti qe ke ba tre vaksina me ban me te pyet cila asht mosha jote mesatare

• Pëlqej
Reactions: Ema
Une se kam bere asnje vaksine e as e kam ne plan njehere ti bej .
Mikronin e kalova . 3 dite me temperature te larte e vetem paracetamola e tajlenhota perdora . Kam krijuar imunitet e jam shume mire .
po ti je burrneshe ?

• Yll
Reactions: Dea
me fal qe te pyes di qe asht e papershtatshme por fakti qe ke ba tre vaksina me ban me te pyet cila asht mosha jote mesatare
Ska asgjë ,qe pyet jam shumë e re ,dy dozat e para kam pas obligative ,kete e mora me dëshire ! Jam ne vitin e parë fakultet pra dihet mosha !

E kalova dy here covidin pa asnje simptome.
Pastaj u vaksinova me dy doza Astra Zeneca.
Jam ne pritje dozes trete dhe sigurisht qe do e marr

Back
Lartë