• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Trajneri i Kroacisë: Ja cfarë u kam thënë djemve para finales me Francën

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

dalici-530x350.jpg
Tekniku Zlatko Dalic ka thënë se ndihet shumë i bindur se Kroacia do të jetë kampione e botës. Trajneri kroat ka qenë i sinqertë duke thënë se kurrë nuk e kishte menduar se do të arrijë në finalen e Kupës së Botës.

“Të them të drejtën kurrë se kam menduar se mund të arrijmë në finale. Por, tani që jemi këtu, jam i bindur se do të shpallemi kampion. Jam një psikolog i madh, kemi ndërtuar atmosferë. Djemtë e duan shumë fanellën dhe kjo na shtyen drejt suksesit.

Na ka mbetur vetëm edhe një lojë, dhe këtë shans historik nuk do e lëshojmë. Ju kam thënë lojtarëve, futuni në fushë, kënaquni në fushë, më bëni krenar mua dhe kombin” ka thënë Daliq.

The post Trajneri i Kroacisë: Ja cfarë u kam thënë djemve para finales me Francën appeared first on Lajmi i Fundit.

Back
Lartë