Sa serioz qenke mo ?Ju faleminderit per pjesmarrjen ne kete teme. Ju lutem te jeni me serjoz dhe pershtatjuni temes.
Kerkoj qe te diskutohet & te arkivohet informacioni (per ne & lexuesit e ardhshem) dhe jo barcaleta apo topmodela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa serioz qenke mo ?Ju faleminderit per pjesmarrjen ne kete teme. Ju lutem te jeni me serjoz dhe pershtatjuni temes.
Kerkoj qe te diskutohet & te arkivohet informacioni (per ne & lexuesit e ardhshem) dhe jo barcaleta apo topmodela.
Nga këto fjalë që lexoj, kam një pyetje: a ke të përgatitur fletë miratimi që të “përdorësh” shkrimet e informantëve këtu?Jo nuk jam.
Prgj dhe pytjet nuk duhet te Jen gjithmon personale, se nuk do arrijm dot te krijojn informacionin e duhur.
Argumentoni dhe diskutoni me idet qe keni, dhe mos postoni materiale nga web e tjera.
Po kerkoj te krijojm sbashku nje materia pak unik.
cila nga pjeset qe te permend aty nuk eshte e vertet?
qe duhet te japesh nje info pak me te zgjeruar kur hapet nje teme me nje pyetje konkrete?
apo qe jo cdo njeri e di cfare do te thot Mason apo cfare jan masonet?
Sa serioz qenke mo ?
Ule njecik koken ?Tbetohem jam shum tip alegro por thjesht po kerkoj te diskutojm dicka serjoze. ?
sa mire keshtu e sheh kur jep info eshteE para, masoneria mbeshtetet dhe ndjek arkitektin.
E dyta, akitekti nuk esht zoti-perendia-allahu.
E treta, qeshtja esht: egzisto apo jo zoti-kreator (allahu,perendia) i plotfuqishem?
E katerta, un jam nje njeri normal qe kerko dhe jep nga shoqeria tverteten.
Nga këto fjalë që lexoj, kam një pyetje: a ke të përgatitur fletë miratimi që të “përdorësh” shkrimet e informantëve këtu?
Nëse po, atëherë mbase mar pjesë edhe unë në temë ?
Ke fillu me perdor pikat ?sa mire keshtu e sheh kur jep info eshte
me bukur dhe me kendshme. Zoti ekziston kjo eshte pak por 10000000000%%%%e sigurt .
une jam njeri normale qe jap me shume sec duhet per miqesi e shoqerin
sa mire keshtu e sheh kur jep info eshte
me bukur dhe me kendshme. Zoti ekziston kjo eshte pak por 10000000000%%%%e sigurt .
une jam njeri normale qe jap me shume sec duhet per miqesi e shoqerin
Zemra eeeeeeee????❤❤❤❤❤❤Ke fillu me perdor pikat ?
Përshëndetje dhe nga këndej.Nuk je e detyruar.
Un thjesht kerkoj te hap debat sepse ja vlen. Ka njerz qe jan te interesuar, ndoshta ti I ke mbaru shenimet dhe je ok.
Gjithsesi te pershendes nga ekrani![]()
tema qe i kam shtjerru me kohe …
po c’rendesi ka sot jemi ba lamsh …
miqte e mi!
mireseardhet ne boten e cudirave…
Lexoni Albert Pike … ehehe sa do msoni …
Meqe ra fjala lexoni edhe Modern Mekaniks …
hajt ma teme e gjane por qe mblidhet ne nje kontekst ne shqipni Banka ABI ….
Nuk esht e vertet kjo qe the ktu.
Masoneria prej kohesh funksiono si instrument i Hebrejve, e kshu me rradh.
Nje shpirt i pastert nuk pajtohet kurrsesi me festa apo gezime te gjakosura.
@Hera dikush me lart tha: dua tjem e lire (jam e lire).
Eshte e kuptueshme qe, te gjithe ne ndjekim deshirat personale.
Deri tani nuk mora asnje pergjigje per temen! Te jesh, pse? Apo anasjelltas pse?
Edhe nga unë ke përgjigje ?Deri tani nuk mora asnje pergjigje per temen! Te jesh, pse? Apo anasjelltas pse?