• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tek kush nga kto cifte e gjeni veten ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
LV
0

Edhe nëqoftëse je singel mund të thuash se tek kush nga kto çifte me posht e gjen veten.

1. Jeni një çift i cili jeni njohur në internet dhe pjesën më të madhe të kohës e kaloni duke postuar foto dhe momentet e bukura doni ti ndani me të tjerët.

2. Jeni një çift që keni shumë të përbashkëta me njeri tjetrin por pjesën më të madhe të kohës nuk e gjeni dot gjuhen.

3. Jeni një çift që jeni njohur nga shok ose shoqe , jeni tipa të ndryshëm por plotësoni njeri-tjetrin dhe gjithçka shkon mir.

4. Jeni një çift që jeni njohur në gjimnaz ose në shkoll të lart. Keni një vizion te lart për të ardhmen dhe kërkoni me të mirën për jetën tuaj.

Sapo kalova krizen time me te rende te Dashurise time virtuale javore pas nje tradhtie qe me mu be sy me sy e me plot deshmitare .

ku hy?

Sapo kalova krizen time me te rende te Dashurise time virtuale javore pas nje tradhtie qe me mu be sy me sy e me plot deshmitare .

ku hy?
Sje me cift. Thiesht thuaj tek kush nga kto e gjen veten kur je çift . Mund të shtosh edhe vet un 4 kam shkruar po ku mbaron ato po ti ze me radhë un.

Sje me cift. Thiesht thuaj tek kush nga kto e gjen veten kur je çift . Mund të shtosh edhe vet un 4 kam shkruar po ku mbaron ato po ti ze me radhë un.
Skam nerva per te fillu nje dashuri te re .
Ok pra skam ca shtoj me .

Back
Lartë