• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si të dini nëse dikush i injoron mesazhet në Messenger

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0
 

Kontrolloni konfirmimin e leximit të mesazhit​


Një gjë që mund të bëni për ta provuar kuptoni nëse dikush i injoron mesazhet në Messenger es kontrolloni konfirmimin e lexuar të mesazheve. Nëse mesazhi lexohet, personi mund të ketë vendosur ta injorojë atë.


Smartphone dhe tableta​




Për të kontrolluar konfirmimin e mesazheve të leximit në Messenger nga smartphone dhe tabletë, filloni aplikimin zyrtar të shërbimit në android o IOS dhe hyni në llogarinë tuaj, nëse nuk e keni bërë tashmë.


Pastaj identifikoni bisedë të interesit tuaj. Prekni kërko bar vendosur në krye, shkruani Emri i individit të interesit tuaj dhe shtypni sugjerimin që shihni në ekran.


Pasi biseda të jetë e hapur, kushtojini vëmendje simbolit menjëherë pas dërgimit të mesazhit. Nëse figurë fotografike e personit që keni kontaktuar, do të thotë që ky i fundit e ka lexuar mesazhin dhe e ka injoruar atë, pa ju përgjigjur. Megjithatë, nëse simboli () shfaqet, mesazhi është dorëzuar, por nuk është shfaqur ende.



Sidoqoftë, mbani në mend se personi që i keni dërguar mesazhin mund ta ketë lexuar atë pa e hapur atë. Në këtë rast, konfirmimi i leximit nuk do të jetë i pranishëm.


Pc​


Për të kontrolluar konfirmimin e leximit të mesazheve në Messenger nga PC, mund të vazhdoni nga biseda e Facebook tek Lajmëtar. Më poshtë do të gjeni të shpjeguara se si të veproni në të dy mënyrat.


  • Nga biseda në Facebook - pasi të keni hyrë në Facebook nga faqja juaj kryesore ose aplikacioni në Dritaret 10klikoni në një ikonë vetëtima brenda tullumbace (lart djathtas) dhe kliko në bisedë e interesit tuaj, të jeni në gjendje ta hapni atë. Nëse mesazhi i dërguar personit në fjalë është lexuar, duhet ta shihni tekstin Shihet: [ora dhe data] menjëherë poshtë tij. Sidoqoftë, nëse mesazhi nuk u shfaq, duhet të shihni simbolin (), e cila thjesht konfirmon dorëzimin.




  • Nga i dërguari - pasi të keni hyrë në Messenger nga faqja juaj kryesore ose nga aplikacioni juaj Dritaret 10klikoni në kërko bar vendosur në krye, shkruani Emri i individit të interesit tuaj dhe klikoni në sugjerimin që shfaqet në ekran për të hapur bisedën. Nëse poshtë mesazhit që i keni dërguar përdoruesit është figurë e imazhit të profilit tuaj, qartë e lexoi mesazhin dhe e injoroi atë. Përndryshe, nëse simboli () shfaqet, mesazhi është dorëzuar por nuk është lexuar ende.

Sidoqoftë, ju kujtoj se përdoruesi të cilit i keni dërguar mesazhin mund ta ketë lexuar atë pa e hapur (në këtë udhëzues tjetër shpjegova se si ta bëni, mos harroni?). Nëse e keni bërë, fatura e leximit nuk do të jetë e dukshme edhe nëse e keni parë mesazhin.


Kontrolloni hyrjen e fundit të një personi tek Messenger​


Një tjetër gjë që mund të bëni për të provuar nëse dikush po injoron mesazhet që ju dërguan në Messenger është kontrolloni hyrjen e fundit. Nëse personi në fjalë është identifikuar pasi ka marrë mesazhe nga ju dhe ata ende nuk po shfaqen, ata mund të jenë injoruar.


Smartphone dhe tableta​


Për të parë hyrjen e fundit të një personi në Messenger që vepron nga telefon celular ose tabletë, gjithçka që duhet të bësh është të përdorësh shërbimin e mesazheve të menjëhershme në Facebook përmes aplikacionit të tij zyrtar, shko biseda e interesit tuaj dhe kontrolloni se kur ishte hera e fundit që përdoruesi u identifikua.


Sidoqoftë, para se të shpjegoj si të veprohet, unë do të doja të sqaroja një gjë të rëndësishme: nëse një përdorues ka vendosur të fshehë hyrjen e fundit në Messenger, ata nuk do të jenë në gjendje të gjurmojnë të dhënat në fjalë. Kjo vlen edhe për ju: nëse keni fshehur hyrjen tuaj të fundit, nuk do të jeni në gjendje të shihni atë të të tjerëve (nëse nuk vendosni të dukeni përsëri në Messenger).



Për të parë hyrjen e fundit të një personi në Messenger, filloni së pari aplikimin zyrtar të shërbimit në tuajin Pajisja Android ose iOS dhe nëse nuk e keni bërë tashmë, identifikohuni në llogarinë tuaj. Pastaj shtypni butonin kërko bar vendosur në krye të ekranit, shtypni Emri i individit prej të cilave dëshironi të shihni aksesin e fundit dhe prekni sugjerimin që shfaqet.


Në këtë pikë, nëse të dhënat në lidhje me hyrjen e fundit janë të disponueshme, duhet t'i shihni menjëherë nën emrin e përdoruesit në fjalë në pjesën e sipërme të ekranit.


Nëse, nën emrin e tij, e shihni fjalën Aktiv tani o Aktiv Xmin më parë dhe qasja e fundit është bërë pas dërgimit të mesazhit tuaj, është e mundur që përdoruesi të ketë injoruar komunikimin tuaj.
 
Burimin vendose edhe ketu
 
Edhe kur të bajn bllok, asht nji ndër i injorimet!
Thjesht pa sqarime, premton diçka e mban, dhe merr bllok! ?.
sa bukur..
 
Back
Lartë