Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une jam nfund?Hahaha ti je nga mesi ?
Ju bricjapet jeni kokforte shum ?
E di e di shum mire shenjen e bricjapit ?Une jam nfund?
jemi kokeforte edhe nevrik ne te bricjapit ??
Lum kush do ket fat me na pas ne Bricjapat nder ?E di e di shum mire shenjen e bricjapit ?
Por jan njerez te paster karakteristikat kryesore te shenjes i kan ! Tpakten nga personi qe un e kam ne familje bricjap ?
Po ne shigjetaret ?Lum kush do ket fat me na pas ne Bricjapat nder ?
Mjer ?? "Shaka" ?Po ne shigjetaret ?
Pse apo fakti qe na karakterizon liria shprehja gallata vetem gjera pozitive ka shenja e shigjetarit ?Mjer ?? "Shaka" ?
Jeni edhe Tradhetare ju te shenjes Shigjetari ?Pse apo fakti qe na karakterizon liria shprehja gallata vetem gjera pozitive ka shenja e shigjetarit ?
Se negativet sna i thojn ?
Trradhtare ka shum kuptime ? cdo njeri trradhton dike ose dicka nuk eshre vetem trradhetia me partneren ka shum lloje trradhetish ! Por qe nuk eshte e vertet se nuk e ka si karakteristike shigjetari kete.Jeni edhe Tradhetare ju te shenjes Shigjetari ??
Ne tradheti me partneren e kisha une jan icik bisht levizur ?Trradhtare ka shum kuptime ? cdo njeri trradhton dike ose dicka nuk eshre vetem trradhetia me partneren ka shum lloje trradhetish ! Por qe nuk eshte e vertet se nuk e ka si karakteristike shigjetari kete.
Po pra por nuk e ke si karakteristike te shenjes se shigjetarit !Ne tradheti me partneren e kisha une jan icik bisht levizur ?
Jo mor cne i ka dal Karakteristika gjat udhetimit ??Po pra por nuk e ke si karakteristike te shenjes se shigjetarit !
?
Me udhetu po shenje qe i pelqen liria si pelqejn kushtet poJo mor cne i ka dal Karakteristika gjat udhetimit ??
Ehe fola me fakte une ?Me udhetu po shenje qe i pelqen liria si pelqejn kushtet po
Po trradhetine jo !
E paske vujt mduket ?
Pranaj flet bindshem mos tka rrejt ai rrezik ska qen shigjetar po ja ka fut kot ?Ehe fola me fakte une ?
I kam pas pa pasaporten me u bind ??Pranaj flet bindshem mos tka rrejt ai rrezik ska qen shigjetar po ja ka fut kot ?
Mire qe si ke pa certifikaten e spitalit me e thellu bindjen akoma me shum ?I kam pas pa pasaporten me u bind ??