Rruges tjeter se u perplasa me shtyllen ????Nuk u binda me ate emoji... me jep edhe nje perqafim te lutem! Hahahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rruges tjeter se u perplasa me shtyllen ????Nuk u binda me ate emoji... me jep edhe nje perqafim te lutem! Hahahahahahaha
Ca bohet kshu waglio do na hapesh nai tem me ngjyra te bokra ??K’to jane paragjykime dhe hyjne tek paragjykimet... dhe nuk Ke se c’fare te diskutosh dhe argumentosh k’tu ..pervecse muhabete kafenesh.
At'her jan gjera, s'jan njerezShumë njerëz vishen shtrenjtë dhe veten e "shesin" shumë lirë..
A jeni dakord? A njihni të tillë? A keni ekperienca me ta?
Diskutim të mbarë...
E baltes, zhulit, etj etj etj..Kohe e hienave!
Ca bohet kshu waglio do na hapesh nai tem me ngjyra te bokra ??
S'ka lidhje me shkollën kjo punë.Ka plot që nuk kanë arritur të studiojnë por që janë inteligjentë e njerëz me vlera."Vesha Kopilesha" -thone Shkodranet! Kam ca nga zona ime qe mbajne kollare e skane asnje klase shkolle??
"Kritikome, kritikome moj e rrepta Kristine"! (Cit. Sander Prosi tek filmi "Perballimi")??S'ka lidhje me shkollën kjo punë.Ka plot që nuk kanë arritur të studiojnë por që janë inteligjentë e njerëz me vlera.
Unë mendoj se dikush që është i zhveshur nga vlerat sado të shtrenjta ti ketë veshjet prap lakuriq ngelet...
Nuk ishte kritikë,thjesht një ndërhyrje e vogël dhe një pjesë e asaj që unë mendoj"Kritikome, kritikome moj e rrepta Kristine"! (Cit. Sander Prosi tek filmi "Perballimi")??
???????????????Nuk jam per thashetheme kafenesh une sa here do ta them k’te ? por qe i komentoj sepse e ve re qe nga njera ane per nje pjese te mire te shoqerise kane edhe ngelur ne vend ose qe Po zmadhohen dhe Po normalizohen k’to budalleqe.. dhe Me shpresen qe me kalimin e kohes edhe te zbehen/ngordhin.??
???????????????
Kush tha qe ka ron zana ?????
Jam shume dagord me ty nuk po them ta mbeshtes mendimin se i bje keq ? waglio ?E them k’te nga fakti qe jane paragjykime qe i kane luftuar qe ne kohen e prinderve tane... dhe kur luftohen per nje kohe te gjate pretendohet edhe qe kane rene /ose qe jane zbehur dmth vete koha me kalimin e kohes dhe avancimi/moderimi i gjenerates se ardhmshme i ngordh dhe i zbeh edhe ne pergjithesi .... Apo nuk ndodh kshu ne pergjithesi ??