• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sarri tregon se në cilën pozitë do të luajë Ronaldo

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Tekniku italian, foli për De Ligt, rolin e Ronaldos në fushë dhe për Pogban, tema që për momentin, janë ato që interesojnë shumë tifozëve bardhezi.

De Ligt? “Deri tani ai nuk është stërvitur me shokët e skuadrës, por ai do të jetë pjesë e lojës. Ne jemi pas në krahasim me Totenhemin, por nesër do të më pëlqente të shihja skuadrën në fushë me mentalitetin e duhur”.

Roli i Ronaldos? “Ai fitoi gjithçka në nivel personal dhe kolektiv, duke filluar nga e majta. Përpjekja e parë do të jetë nisja nga ai pozicion, por me aftësitë që ai ka ta spostoj 10 metra më tutje, nuk është se do të ndryshonte gjë”.

Pogba? “Ai më pëlqen me të vërtetë shumë, por është një lojtar i United. Nuk jam drejtori sportiv dhe kështu nuk e njoh mirë situatën”.

Shkruar nga: Arsim

Back
Lartë