• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa rendesi ka....

Ne shqiptaret jetojme per reputacionin/opinionin e te tjereve e jo per veten.
Nuk me ntereson nese me vendosin nofka,njeriu nje jete ka.
Sa per forumet jane bere me reale se vete jeta jone.

Kto tema kam qef dhe ato libido ????.
Ateher Duke parathen se jam 30 vjece dhe se sduhet ti jap llogari njeriut por thjesht perdor cik tru ndergjegje per moshen q jam dhe sbej kollaj budalliqe...
Per mua ska shum rensi reputacjoni se fundja fundit ata q gjykojn i kan m hale hallet dhe shpin e tyre.
Per t vetmen gje q ruhem dhe sillem Mir Jan prinderit. Sdua tua thyej zemren atyre... Se kam raport fantastik me ta dhe sja vlen per as nje gje ne bot ti lendoj....
Nje keshill rinis... Mos beni Kurr budalliqe kunder prinderve per t treguar veten tuaj dhe indipendencen tuaj... ATA kan t drejt dhe sa u duan prinderit sju do njeri...
Per lagjen varja...

Po i bone gjonat me qellim me pas reputacion i bje po e blen edhe ke kala prej rone ashu lucky me kalimin e kohes sjellja qe ne bojm menyra sesi reagojme ne situata te ndrryshme krijohet edhe leputathioni ???

Ka, të dobëtit i bin.
Duhet me nxjerr dhëmbët ndonjëherë

• Super Dashuri
Reactions: .
Reputacionin e krijon cdokush sic e don me cilindo !
Jo te gjith kemi te njejtin reputacion me cdo individ !
E rendesishme eshte ta mbash reputacionin jo ta krijosh !

Se thash per kte , ske pse i trregon dhembet ka shum menyra mos me i leju ! Dhe "qeni" qe eshte kafshe dhembet i nxjerr kur ka frike !
Mire

Back
Lartë