• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Rrjetin Social Facebook e Perdorni me Se Shumti per...

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Per te biseduar
Per te shikuar foto/video
Per te lexuar lajme/shkrime
Per te "vezhguar'te dashuren/dashurin"
Thjeshte per te humbur kohe
Puna qe beni ju kerkon te qendroni online ne Facebook.

E hodha si tem sepse jam kurioze te di se sa e per cfare e perdorni ju dhe a jeni te fiksuar pas facebook.

Personalishte un skam facebook dhe as qe kam ndermend ta kem nje dite. Sepse nuk me plq rrejetet sociale.

Ti mire bere qe e hape, normal qe ti nuk mund ta kesh nje te till se je princesha forumit , dhe dhashuria e te gjithve chatit .me pak fjal nuk ke kohe per fcb ,
_ un kam fcb por qe merem me shitje online ndaj e perdor me shum.

Facebook-un e perdor per te folur me dike.
Dikur qendroja shume,por 2-3 vite qe e kam rralluar.
Te pakten kemi forumet qe na heqin fiksim e facebookut.

Per peshqi n'iftar :p

Back
Lartë