• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Roma apo Inter? Presidenti i Cagliarit zbulon gjithçka për Barellan

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Interi prej kohësh ka qenë në ‘pole-postition’ për të nënshkruar me Barellën, por ‘Nerazzurrët’ deri më tani nuk arritën të bien dakord me Cagliarin dhe që kur kaloi vëmendjen tek lojtarët si Stefano Sensi, Valentino Lazaro dhe Romelu Lukaku.

“Është pa respekt për të folur për një mosmarrëveshje për një klub si Cagliari”, tha Tommaso Giulini për Tuttomercatoweb, përcjell lajmi.net.

”Më 11 qershor kemi arritur një marrëveshje me Interin për shumën e transferimit, të cilën unë besoj se është gjëja më e rëndësishme. Vetëm bonuset duhej të përcaktoheshin”.

”Ne nuk kemi dëgjuar nga Inter për tre javë dhe nuk e di nëse ata janë ende të interesuar”.

“Ndërkohë, kemi arritur një marrëveshje me Romën, të cilët na kanë bërë një ofertë edhe më të mirë”.

“Unë besoj, në këtë pikë, është e drejtë që Nicolos t’i jepen disa ditë për të marrë një vendim”, zbuloi ai.

Oferta e Romës pritet të jetë rreth 35 milionë euro plus shërbimet e Gregoire Deffrel. /Lajmi.net/

Shkruar nga: Blendi Bugari

Back
Lartë