• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Publikohet biseda kur diplomati serb i thotë Stalinit: “Shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan”

Vinjol

Larguar...... ne nji tjeter..... Dimension.......
ANETAR ✓
LV
0

Stanoje Simiq, politikan serb i afërt me Josip Broz Titon, në një takim me, Stalinin, i ka thënë atij se shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive
genimg.jpg
genimg.jpg
genimg.jpg
genimg.jpg

“Sipas disa shenjave duket se shqiptarët janë populli më i vjetër në Gadishullin Ballkanik. Sipas disa fjalëve mund të përfundohet se gjuha e tyre është më e vjetër sesa gjuha greke”, ka thënë Simiq, duke përmendur si bazë faktin që emri Afërdita ka kuptim shqip, e jo grek.

Back
Lartë