• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse dallohen njerezit kush eshte qytetar apo katundar, pse vecohen ?!

Katunaret vecohen vet se e japin veten qe jan katunar dhe katunari kot sthojn qe esht hasmi i pejgamberit !

Qytetater jan me te civilizuar,por kur thot katundari ne ju kemi hapur syt, tja fusesh vetes ?

Mesa di une te pakten te kryeqytetit katunar u thojne atyre qe jetojne ne fshat dhe veriorve….ndersa ktej ne veri jane te ndame malsor dhe katundar…katundar u themi ktyne nga zonat e pukes,mirdites per shkak te theksit

Hmm pak teme e gjere kjo dhe skam lexuar akoma komentet ne pergjithesi. Mendoj se katundar me teper i referohet dikujt me mendime te prapambetura dhe jo dikujt qe jeton ne katund. Pra, lidhet me teper me menyren se si dikush sillet apo mendon se sa me prejardhjen qe ka.

Un kam lind e jetoj ne zvicerr qytet por kur iki ne Kosov jetoj fshat apo katund dhe me pelqen tej mase ne katund lum ai njeri qe ka ket mundesij te jetoj ne fshat aty meson shum e gjera un personalisht jam krenare katunare hmmmm

Lexoj komente nga me te shumta dhe eshte per te ardhur keq kur behen krahasime te tilla katunari u dalloka se nuk paska cilivizim kurse qytetari paska nuk e di keto paragjykime i keni mesuar ne shkoll se me sa di une dhe katunaret te njejten shkoll bejne si qytetaret ehhhh popull ku po shkon se lam nam me keto paragjykime .

Marrina kote!!
Po kur zoti nuk ban dallime, kush jena nee.
Kush asht aj njeri qe e ka hap temen.

Un kam lind e jetoj ne zvicerr qytet por kur iki ne Kosov jetoj fshat apo katund dhe me pelqen tej mase ne katund lum ai njeri qe ka ket mundesij te jetoj ne fshat aty meson shum e gjera un personalisht jam krenare katunare hmmmm
Ti shkon sa per te pushuar por po te jetoje atje ne katund te kosoves, do mendoje te kunderten. Jan dy realitete krejt te kunderta, keshtu qe vazhdo me mire me zviceren.

Terma si katunar dhe qytetar jan percaktues te vendit ku ti je lind . qytetar eshte ai qe jeton ne qytet katunar ai qe jeton ne katun . Tani se si kan devijuar kto fjal eshte gje tjeter . ✌? Un psh jam katunare ??‍?

Back
Lartë