• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

“Plas” te Bayerni, Lewa injoron trajnerin, Heynckes: Shefi jam unë! (VIDEO)

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

krisje-marrdheniesh-tek-bayern-401x231.png
Pas ndeshjes Koln-Bayern Munchen 1-3, mediat gjermane kanë nxituar të raportojnë marrëdhënien tashmë të “krisur” mes Lewandowskit dhe Heynckes.

Trajneri i Bayern Munchen e zëvendësoi dje sulmuesin polak në minutën e 77-të. Por, Lewandowski nuk e priti aspak mirë ndërrimin me Wagner.

31950317_2582444491781767_4311318803431555072_n.jpg

Polaku u pa të ecte ngadalë drejt stolit, i dha dorën zv.trajnerit Peter Hermann dhe pa kthyer kokën nga Heynckes, ul i mërzitur në stolin e rezervave, pa përshëndetur trajnerin. U duk qartë që u mërzit!

lewa.jpg

Sulmuesi i Bayernit shënoi golin e dytë (2-1) në sfidën kundër Koln, por reagimi i tij ndaj trajnerit Heynckes është marrë si një shenjë e një raporti tashmë të përfunduar mes të dyve./lajmifundit.al

Ky është turp, pafytyrësi. Nëse shumë gjëra mund t'ja justifikosh e falësh, sidomos formën e dobët, kjo nuk meriton asnjë fjalë. Shpresoj që drejtuesit t'ja plotësojnë dëshirën për largim dhe ta çojnë sezonin tjetër në kategorinë e katërt me ekipin e dytë. Në hale vafshin ato para qe mund të marrim nga shitja e tij.

Gepostet von Une jam BAVAREZ am Samstag, 5. Mai 2018

Back
Lartë